| selam ben geldimmmmmmmmm | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
hüzünçiçeği Uye
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 38 Nerden : içimdeki hüzün rüzgarlarının savurduğu bir uçurumun kenarından!.. Reputation : 0 Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: selam ben geldimmmmmmmmm Cuma Ara. 07, 2007 1:30 am | |
| sitenin hüzünlü çiçeğide geldi bana yer varmı | |
|
| |
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: selam ben geldimmmmmmmmm Cuma Ara. 07, 2007 2:08 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hosgeldin aramiza huzun cicegi seni burdada gormek ne buyuk mutluluk guzel forumlar diliyorum canim
BIR SEVDA MASALI _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: selam ben geldimmmmmmmmm Cuma Ara. 07, 2007 8:34 am | |
| Hoşgeldiniz...Katkı ve paylaşımlarınızı ilgi ve zevkle okuyacağımıza eminiz.Saygıyla.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: selam ben geldimmmmmmmmm Cuma Ara. 07, 2007 9:01 am | |
| |
|
| |
melek Süper Üye
| Konu: Geri: selam ben geldimmmmmmmmm Cuma Ara. 07, 2007 12:40 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Masmavi Masal Diyarımıza Hoşgeldin Hüzünçiçeği...Bu çiçekler benden sana ! | |
|
| |
hüzünçiçeği Uye
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 38 Nerden : içimdeki hüzün rüzgarlarının savurduğu bir uçurumun kenarından!.. Reputation : 0 Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Geri: selam ben geldimmmmmmmmm Paz Mart 23, 2008 2:37 am | |
| hepinize tesekkürler hoşbuldum hazanım ben geldım işte oh be hadi be vay be yürü be | |
|
| |
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: selam ben geldimmmmmmmmm Paz Mart 23, 2008 6:18 am | |
| hehe evet geldin bas belem benim ama tali bela _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
kardelen Süper Üye
Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 40 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: selam ben geldimmmmmmmmm Ptsi Mart 24, 2008 11:47 pm | |
| | |
|
| |
NightBlue Süper Üye
Mesaj Sayısı : 940 Yaş : 48 Nerden : ankara Reputation : 0 Kayıt tarihi : 27/02/07
| |
| |
Ceylan_Gozlum MasaLci
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 49 Nerden : yok Reputation : 0 Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: selam ben geldimmmmmmmmm Salı Mart 25, 2008 2:45 pm | |
| beni unuttunuz bende geldim:d ceylan | |
|
| |
mechul-sair Seruvenci
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 40 Nerden : istanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
| selam ben geldimmmmmmmmm | |
|