M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: YUREGIME BILE GOMEMIYORUM Salı Ara. 11, 2007 11:12 am | |
| YÜREGIME BILE GÖMEMIYORUM Yine sensiz bir gecedeyim. Yine yıldızlar kaderime göz kırpıyor En derininde sakladığın sevdan sızım, sızım sızlıyor. Ve ben seni düşünmeden yapamıyorum. Anlamsız belki, kalbime söz geçiremiyor. Yine istemeden bir şeyler karalıyorum bos sayfalara. Yüreğimin sesini, ellerimin titreyişini yazıyorum. Yine suskunları sensizliğe yazıyorum.. Dilim tutuluyor gözlerim doluyor. Delimeyim neyim ben? Bütün isyanlarımı bu gece sana yoluyorum. Dökmek istiyorum içimdeki cümleleri sessizce beyaz sayfalara. Sensizliği özlemleri haykırmak yüreğimden hiç gitmediğini sayfa, sayfa yazmak seni anlatmak istiyorum bu gece bir tanem. Sana nasıl hasret kaldığını Seni deliler gibi nasıl sevdiğimi Su yüreğimin seni nasıl beklediğini arzuladığını yazmak mürekkebim tükenene kadar yazmak istiyorum.. Bu karanlık sessiz gecede! Ellerim titriyor hafiften de üşüyorum. Gözlerim karanlıklar içinde hayalini kuruyor. Ve ben seni satırlara yavaş, yavaş senli anıları aktarıyorum. Kim bilir hangi yabancı eller ısıtıyor avuçlarını bilmiyorum. kim bilir hangi gözler sevgiyle bakıyor gözlerine. Ve hangi beden sarıyor askla bedenini. Yüreğim burkuluyor içimde garip bir acı var bu gece. Gözlerimi yağmurlar yıkıyor Ve ben yine seni yazıyorum bir tanem. Hani sen bensiz yapamazdın ya Hani bir tek sevdiğin ben olacaktım ya Yoksun iste karanlıklar sessizlikler sarıyor senin yerini İçim den haykırmak geliyor bu gece Gel diyemiyorum dön hiç diyemiyorum. Bu deli sevgiden vaz geçemiyorum. Biliyorum sende dönmeyeceksin. İstesen de dönmeyeceksin. Gecem karanlık gecem sesiz Ve ben yine sen sizim. Durmadan üşenmeden yazmak yazmak istiyorum. Aklına hiç gelmiyorum. Hani ölünce gamzelerime gömülecektin ya. Oy sevdiğim ben seni gamzelerime değil yüreğime bili gömemiyorum. 11.12.07 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Çarş. Nis. 06, 2016 5:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: YUREGIME BILE GOMEMIYORUM Salı Ara. 11, 2007 12:22 pm | |
| SEVEN YÜREKLERE SELAM OLSUN !
LaLecim yüreğine sağlık canım... | |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: YUREGIME BILE GOMEMIYORUM Salı Ara. 11, 2007 12:40 pm | |
| Tskedrim canim seninde yuregine saglik _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Arda Seruvenci
| Konu: Geri: YUREGIME BILE GOMEMIYORUM Çarş. Ara. 12, 2007 8:30 am | |
| yuregine ve emegien saglik bir sevda masali cok guzel bir siir yazmisniz bizim le de paylastiginiz icin ayrica tsk ederiz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: YUREGIME BILE GOMEMIYORUM Çarş. Ara. 12, 2007 3:24 pm | |
| Lale hanim inanin cok etkileyici siiriniz yureginize saglik yine tum guzeligini sergilemesiniz .. | |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: YUREGIME BILE GOMEMIYORUM Perş. Ara. 13, 2007 7:15 am | |
| tskederim kartal bey sizler gibi degeli doslarimin destekleri ve ilgileriylen bende bir seyler karaliyorum yorumunuza saglik _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|