Bir Sevda Masali HOŞGELDİNİZ |
|
| GÜNAYDIN | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
melek Süper Üye
| Konu: GÜNAYDIN Çarş. Ara. 19, 2007 10:25 pm | |
| Bu güzelim Bayram sabahından MasMavi Masal Diyarımızın sıcacık yüreklerine SELAMLAR !
KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN ! | |
| | | M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: GÜNAYDIN Perş. Ara. 20, 2007 1:35 am | |
|
GUZEL VE BEN BEYAZKARLAR ICINDE BIR HOLLANDA SABAHINDAN MASAL DIYARIMIZIN TUM DOSLARINA MERHABA .. Tskler sevgili melek sizlerin de ve sevgili masal diyarimizin tum doslarininda MUBAREK KURBAN BAYRAMINI BUTUN YUREGIMLE KUTLUYORUM ..
SEVGI VE SAYGILARIMLAN
LaLe
BIR SEVDA MASALI
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | melek Süper Üye
| Konu: Geri: GÜNAYDIN Cuma Ara. 21, 2007 1:21 am | |
| günümüz aydın olsun,cumamız bereket hayır ve huzur dolsun..
SELAMLAR | |
| | | Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: GÜNAYDIN Cuma Ara. 21, 2007 3:10 am | |
| Günaydın arkadaşlar..Herkese saygılar. Cuma gününüz kutlu ve esen geçsin.
En son tarafından Cuma Ara. 21, 2007 11:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
| | | M@S@L Admin
| Konu: Geri: GÜNAYDIN Cuma Ara. 21, 2007 7:38 am | |
| hayili cumalar hayirli bayram ve guzel bir gun dilegiylen
BIR SEVDA MASALi _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | M@S@L Admin
| Konu: Geri: GÜNAYDIN Cuma Ara. 21, 2007 3:48 pm | |
| _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
| | | Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: GÜNAYDIN Cuma Ara. 21, 2007 11:46 pm | |
| Günaydın ülkemin aydınlık düşünceli ve duygu pırıltılı can insanları. Gününüz güzel ve esenlikle geçsin.. |
| | | melek Süper Üye
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: GÜNAYDIN C.tesi Ara. 22, 2007 12:34 am | |
| |
| | | | GÜNAYDIN | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |