| İŞTE GELDİM BURDAYIM | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
kardelen Süper Üye
Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 40 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: İŞTE GELDİM BURDAYIM Salı Ara. 25, 2007 12:37 am | |
| HERKESE MERHABALAR BEN YENİ KATILDIM ARANIZA İYİKİ KATILMIŞIM HARİKA PAYLAŞIMLAR VAR BURADA. YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİ HERKESE SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM. | |
|
| |
melek Süper Üye
| |
| |
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: İŞTE GELDİM BURDAYIM Salı Ara. 25, 2007 2:04 am | |
| HOSGELDIN KARDELEN SEVGILI MELEGIN HEMSERISI BASIMIZ GOZUMUZ USTUNEDIR
MASAL DIRARIMIZDA DILEDIKLERINI BULDUGUNE SEVINDIM
GUZEL FORUMLAR DILIYORUM
SEVGILERIMLEN
BIR SEVDA MASALI _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: İŞTE GELDİM BURDAYIM Salı Ara. 25, 2007 9:50 am | |
| |
|
| |
melek Süper Üye
| Konu: Geri: İŞTE GELDİM BURDAYIM Salı Ara. 25, 2007 9:52 am | |
| HOSGELDIN KARDELEN SEVGILI MELEGIN HEMSERISI BASIMIZ GOZUMUZ USTUNEDIR
ALLAH razı olsun LaLe cim...Onure ettin beni ... | |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: İŞTE GELDİM BURDAYIM Salı Ara. 25, 2007 12:55 pm | |
| rica edrim canim ben seni kardes ilan etim tabiki senin doslarin benimde dodslari hemserilrimdir _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
melek Süper Üye
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İŞTE GELDİM BURDAYIM Salı Ara. 25, 2007 2:17 pm | |
| |
|
| |
kardelen Süper Üye
Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 40 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| |
| |
melek Süper Üye
| |
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: İŞTE GELDİM BURDAYIM Çarş. Ara. 26, 2007 7:46 am | |
| Sevgili kardelen bu guzel dusuncelerin icin tsk ediyoruz.. ayrica masalar diyarimiz sevdasini masal gibi yasayanlarin mekani olmasi icin elimizden gelen gayreti ben ve degerli arkadalarim gostermekten hicbir zaman cekinmiyoruz .. Tum cabamiz bu, bir sevdamsalinin temelinde masal olacak kadar yurekten yasanan bir ask adina baslamistir bu askin anisinada 14 subat sevgililer gunu bir sevdamasali adini yazdirmistir umarim buradaki tum doslarimizda bu isme yakisir sevdalar yasarlar ve yasatirlar .. Sevgilerimlen ..
Bir sevda masli _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|
| |
kardelen Süper Üye
| |
| |
melek Süper Üye
| |
| |
Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: İŞTE GELDİM BURDAYIM Cuma Ara. 28, 2007 11:27 am | |
| Hosgeldiniz kardelen hanim neseli forumlar diliyorum | |
|
| |
Skyline Site Organizer
| Konu: Geri: İŞTE GELDİM BURDAYIM Ptsi Ara. 31, 2007 4:38 am | |
| Hosgeldin kardelen aramiza katildigin icin tskler guzel forumlar | |
|
| |
kardelen Süper Üye
| |
| |
| İŞTE GELDİM BURDAYIM | |
|