M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL Çarş. Ara. 26, 2007 6:33 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] YA YUREGIMI SOK YA SEVDANI AL [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Saat geceyarisi ve benim yuregimde hic cozulmeyen bir dugum kalmisin yine seni dusunuyorum.. Elimde sigaram, derin derin nefes cekiyorum cigerlerime.. Ve Allahim diyorum, ya icimdeki bu cozulmez duyguyu al, ya caresini bul....
Aglamak istiyorum agliyamiyorum kurumus gozpinarlarim.. Red ediyor gozyaslarimi..
Belkide gozyasi kalmamisti goz pinarlarimda bilinmez aklima beynim surekli tek bir kelime dolasiyor.. Hafizamdan silemiyordum ..
O, ani ve o cumleyi ..
Olmuyor yapamiyorum ALLAHIM .. bu nasil bir ceza bu nasil bir sevda , yetmedimi bu azap bitsin artik bu iskence
Bitsin Bu acimasiz yanginlar.. kul olsun sonsun bu yurek .. ne gecelerim gece ne gunduzlerim gunduz ... silmeye calistigim yuregimdeki bu sevda ..aklina geldikce yillar gecmisicesine yeninden alevleniyor.. Nedenler nicinler sebepleri bilmiyorum ... Bazende artik bitti dedigim anlarda cok oluyor .. Iste ozaman cok seviniyorum..
Oysa hala dimdik icimde nekadar birikmis sorular oldugunu fark ediyorum .. sigaramdan yine derin bir nefes daha cekiyorum ..dumani ardi sira havada dolasan sekilerine bakiyorum.. Ve sana nekadarda ozlem duydugumu bir kez daha fark ediyordum.. Gozlerimi kapatiyorum seni dusunuyorum iliklerime dek hisediyorum bakislarini hayal meyalde olsa unutmaya yuz tutmus yuzunu oksuyorum resmini gozlerimde ciziyorum..Hata yaptigimi dusunuyorum ...Engel olmaya calisiyorum ,olmuyor yapamiyorum ... Sigaramin dumadindan cikan beli belirsinz gozlerini karsima aliyorum ... Ellerimi uzatip hasretle dokunmak istiyorum hayaline, icimi bir korku kapliyor ,yaa kaybolursan dokunusumlan ya yine giderse korkuyA KAPILIYORUM VE vaz geciyorum.. Sonra bir ,bir herseyin hesabini sormaliyim diyorum... icim aciyor kiyamiyorum ve yine dusunuyorum sadece bu gecenin hesabini sormaliyim diyorum ?... Bir suclu gibi karsima aliyorum hayalini Binlerce soru takiliyor o an aklima vaz geciyorum... Tek bir soru sormaliyim diye dusunuyorum O uykularimi kaciran o soruyu birkezde senden duymak istiyorum... Neden ? diyorum Neden gittin ,Neden ..? Hicmi sevmedin hicmi yuregin yanmadi hicmi icin acimadi ...Bevefasiz be insafsiz neden birakip gittin .. Nasil kiydin bize ?
Gozleri ne buttun ozlemimle bakiyorum .. sessiz uzgun bir ifade vardi bakislarinda yalvarir gibi ama yinede suskundu...
yine sorularim cevapsizdi kalmisti ..
seni hala delicesine seven bu kalbi bir kezdaha suskunlugunla acilara bogmustun..Kendime kiziyordum nefret bile edemiyordum senden... Bunca zaman bunca ozlem bunca caba nedendi diye dusunuyordum ... Avuclarimin arasindan ucup gitmistin ve ben sessizce bakakalmistim ardinsira , Degermiydi ...Seni cokmu az sevmistim cokmu az deger vermistim ... Baskalarindan Binlerce sorular takili kalmisti , Bu karanlik gecede yuregimin ,diline caresizim yaarrr... Unuttum sandim gomdum sandim yokluguna alistim sandim.. oysa ben sensiz hic var olmamisimki , yuregim seni megerse hic silmemis sadece ben hada fazla uzulmiyeyim diye saklamis sevdasini .... yanginlerini sif benim icin sondurmus .. sirf bu acinin beni kahretmemesi icin yuregim bile susmus yarrr...
Birkez daha anladimki bu gece yuregim yuregine hala muhtac bedenim bedenine ellerim sensiz bir hic gozlerimse hayalinle hala avunuyor .. Unutmayi sildim demeyi tum acimasizligina ragmen ben beceremiyorum yarrr..Beceremiyorum yarr.. Faydasiz gozyaslari faydasiz sevdami oldurdum demeler.... Yurek birkez carpiyor birkez yasaniyormus sevda dedikleri bu azap , ve bir kez oluyormus beden yarrrr.. Sen gittin ben olmedim hala nefes ala biliyorum yarrr ve hala sabahlar doguyor gecelerime ve yine sensiz mevsimler gecebiliyor kislar yaza donuyor ama yuregim iste bu kahrolasi yuregim birtek seni olduremiyor, silemiyor yaarrr, yarrr. Soruyorum sana simdi ..? Hicmi senin vijdanin sizlamiyor hicmi o tas yureginde sizi duymuyorsun .. Bir kezdemi olmuyor yar .. Bu, bu gecedemi yureginde ufaktanda olsa bir titreme hisetmedin yar.. .. Lanet olasicasi askini bir tek benmi tasiyorum yarr... bedenimde kalbim bin parcaya bolundu acilari arsa cikti... Ve sen hala susukunsun yarr ... Yaa yuregimi sok ,ya sevdani al yarrr .. Yoruldum beklemekten yoruldum umut etmekten.... Ansizin kapimi calmani beklemekten yarrr .. Duyuyormusun o tas kabin dile gelsin be ,insazfsiz be ,hayin .. Yuregime bir damla su serp yarrr... Bak su gozlerime eserine bak yarrr Yikintilara atigin benim ,koklamaya doyamadigin benim ,""ben yarr... Yine sigaram son ve hayalimde sen ...penceremden iceri sabahin o muhtesem gulumseyisi ,huzun dolu geceme merhaba diyor.. O an iste bir tebesum beliriyor dudaklarimda .. Ooh diyorum bu gecede gecti gitti tipki senin gibi yarr ... Donmeyecegini Bile bile her dogan gune tipki sen varmiscasina seninle merhaba diyorum .... SENI HALA COK SEVIYORUM YARRR.... 27.12.07
LaLe [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Perş. Tem. 23, 2015 9:30 am tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL Perş. Ara. 27, 2007 12:50 am | |
| sevmek guzelde birde karsilikli olsaydi |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL Perş. Ara. 27, 2007 4:57 am | |
| evet cok haklisin permelcigim sevgiler karsilikli olmali ama ben sunada inaniyorum ki belki karsilikli olsa bukadar guzelde olmazdi sanirim.... insanin ici yamla sevdayi her seyiyle dolu dolu egrisiyle donrusuyla gercek aski yasadigini iste ozaman anliyor _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL Perş. Ara. 27, 2007 11:19 am | |
| LaLe ye katılıyorum ...ulaşılmaz olmak (ulaşamamak / kavuşamamak )sanırım AŞK ı bu denli güzel ve yaşanası kılıyor tüm acılarına rağmen...hatta acısı bile çekilesi oluyor... | |
|
Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL Cuma Ara. 28, 2007 11:34 am | |
| Bir sevgiliye iste ozlem ancak bu kelimelerlan anlatilir lale sagol Aah bunu birde gorme sansi ola bilse sevgili dedigimizin .. Belkide kosarak gelirdi .. kalemine saglik her zamanki gibi supersin .. | |
|
inci_Melek Seruvenci
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 52 Nerden : Turkiye Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/07
| Konu: Geri: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL Cuma Ara. 28, 2007 12:09 pm | |
| Ablacigim yine harikayazmisin ya ne soyleyimki sagol o guzel yureginin acilari dinsin emi | |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL Salı Mayıs 06, 2008 9:25 am | |
| tskler nidacim _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL Salı Mayıs 06, 2008 9:38 am | |
| cok guzel bir siir yureginize saglik | |
|
kardelen Süper Üye
Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 40 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL Perş. Mayıs 08, 2008 5:00 am | |
| tskederim canim begendigine sevindim _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|