Bir Sevda Masali
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bir Sevda Masali

HOŞGELDİNİZ

Portalli*AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

♥️♥️14 02 2007♥️♥️♥️14022024♥️♥️♥️ Masal Gibi 17 Yil♥️♥️Yil dönümümüz kutlu olsun..♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ♥️♥️♥️♥♥♥️♥️♥♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️Sizinde BiR MaSaLiniZ Olsun Istemezmisiniz?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥""

♥️♥️♥️♥️YONETICI KADROMUZ♥️♥️Admin M@S@L♥️DJ~VOLKAN* DJ*♥️♥️♥️♥️♥DJ:BELALI♥️..

YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL

+2
melek
M@S@L
6 posters
YazarMesaj
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL Empty
MesajKonu: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL   YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL I_icon_minitimeÇarş. Ara. 26, 2007 6:33 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
YA YUREGIMI SOK YA SEVDANI AL

Saat  geceyarisi ve benim yuregimde hic cozulmeyen bir  dugum  kalmisin
yine seni  dusunuyorum..
Elimde  sigaram, derin derin  nefes  cekiyorum cigerlerime..
 Ve Allahim diyorum, ya icimdeki bu cozulmez duyguyu al, ya caresini bul....

Aglamak istiyorum agliyamiyorum
 kurumus gozpinarlarim.. Red ediyor gozyaslarimi..

Belkide  gozyasi kalmamisti goz pinarlarimda bilinmez
aklima beynim surekli tek bir  kelime dolasiyor..
 Hafizamdan   silemiyordum ..

O, ani ve o cumleyi ..

Olmuyor  yapamiyorum  ALLAHIM ..
bu nasil bir ceza  bu nasil bir sevda , yetmedimi bu azap bitsin artik  bu iskence

Bitsin Bu acimasiz yanginlar.. kul olsun sonsun bu yurek ..
ne gecelerim gece ne gunduzlerim gunduz ...
silmeye calistigim yuregimdeki bu sevda ..aklina geldikce yillar gecmisicesine yeninden alevleniyor..
Nedenler nicinler sebepleri bilmiyorum ...
Bazende artik bitti  dedigim anlarda cok oluyor .. Iste ozaman cok seviniyorum..

Oysa hala dimdik  icimde  nekadar birikmis sorular oldugunu fark ediyorum ..
sigaramdan yine derin bir nefes daha cekiyorum ..dumani ardi sira havada dolasan sekilerine bakiyorum..
Ve sana nekadarda ozlem duydugumu bir kez daha  fark ediyordum.. Gozlerimi kapatiyorum seni  dusunuyorum iliklerime dek  hisediyorum bakislarini  
hayal meyalde olsa unutmaya yuz tutmus yuzunu  oksuyorum
resmini gozlerimde  ciziyorum..Hata yaptigimi  dusunuyorum ...Engel olmaya calisiyorum ,olmuyor yapamiyorum ...  Sigaramin dumadindan cikan beli belirsinz gozlerini karsima aliyorum ... Ellerimi uzatip hasretle  dokunmak istiyorum hayaline, icimi bir korku kapliyor ,yaa kaybolursan dokunusumlan  ya yine giderse korkuyA KAPILIYORUM VE   vaz geciyorum..
Sonra bir ,bir herseyin hesabini  sormaliyim diyorum... icim aciyor kiyamiyorum  ve yine dusunuyorum sadece bu gecenin hesabini sormaliyim diyorum ?...  Bir suclu gibi karsima aliyorum hayalini
Binlerce soru  takiliyor o an aklima vaz geciyorum... Tek bir soru sormaliyim diye dusunuyorum
O  uykularimi kaciran o soruyu birkezde senden duymak istiyorum...  Neden ?  diyorum
Neden gittin ,Neden ..?
Hicmi sevmedin hicmi yuregin yanmadi hicmi icin acimadi ...Bevefasiz be insafsiz neden birakip gittin ..
Nasil kiydin bize ?

Gozleri ne buttun ozlemimle bakiyorum ..
sessiz uzgun bir ifade vardi bakislarinda yalvarir gibi  ama yinede suskundu...

yine sorularim cevapsizdi kalmisti  ..

seni hala delicesine seven bu kalbi bir kezdaha suskunlugunla acilara   bogmustun..Kendime kiziyordum   nefret bile edemiyordum  senden... Bunca zaman  bunca ozlem bunca caba nedendi diye dusunuyordum  ... Avuclarimin arasindan ucup gitmistin ve ben sessizce bakakalmistim  ardinsira ,  Degermiydi ...Seni cokmu az sevmistim cokmu az deger vermistim ... Baskalarindan
Binlerce sorular takili kalmisti , Bu karanlik gecede yuregimin ,diline  caresizim  yaarrr... Unuttum sandim gomdum sandim yokluguna alistim sandim..
oysa ben sensiz hic var olmamisimki , yuregim seni megerse hic silmemis
sadece ben hada fazla uzulmiyeyim diye saklamis sevdasini  .... yanginlerini sif benim icin sondurmus .. sirf bu acinin beni kahretmemesi icin yuregim bile susmus yarrr...

Birkez daha anladimki bu gece yuregim yuregine hala muhtac bedenim bedenine ellerim sensiz bir hic  gozlerimse hayalinle hala avunuyor .. Unutmayi sildim demeyi  tum acimasizligina ragmen   ben beceremiyorum yarrr..Beceremiyorum yarr..
Faydasiz gozyaslari faydasiz sevdami  oldurdum demeler.... Yurek birkez carpiyor birkez yasaniyormus sevda dedikleri bu azap , ve bir kez oluyormus beden yarrrr.. Sen gittin ben olmedim hala nefes ala biliyorum  yarrr ve hala sabahlar doguyor gecelerime ve  yine sensiz mevsimler gecebiliyor kislar yaza donuyor ama yuregim iste bu kahrolasi yuregim birtek seni olduremiyor, silemiyor   yaarrr, yarrr.
Soruyorum sana simdi ..? Hicmi senin vijdanin sizlamiyor hicmi o tas yureginde sizi duymuyorsun .. Bir kezdemi olmuyor yar .. Bu, bu  gecedemi yureginde ufaktanda olsa bir titreme hisetmedin yar..  .. Lanet olasicasi askini bir tek  benmi  tasiyorum yarr... bedenimde  kalbim bin parcaya bolundu acilari arsa cikti... Ve sen hala susukunsun yarr ...   Yaa yuregimi sok ,ya sevdani al yarrr ..
Yoruldum beklemekten yoruldum umut etmekten.... Ansizin kapimi calmani beklemekten yarrr ..
Duyuyormusun o tas kabin  dile gelsin  be ,insazfsiz  be ,hayin  ..
Yuregime bir damla su serp yarrr...
Bak su gozlerime eserine bak yarrr
Yikintilara atigin benim ,koklamaya doyamadigin benim ,""ben yarr...
Yine sigaram son  ve hayalimde  sen ...penceremden iceri  sabahin o muhtesem gulumseyisi ,huzun dolu geceme merhaba diyor..
O an iste bir tebesum beliriyor  dudaklarimda ..
Ooh diyorum bu gecede gecti gitti tipki senin gibi yarr ...  Donmeyecegini Bile bile her dogan gune tipki sen varmiscasina seninle  merhaba diyorum ....
SENI HALA COK SEVIYORUM YARRR....
27.12.07

LaLe

Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..

!!""Okudugum her Masalda  hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..

Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki  Sana Nokta koyamiyorim

Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..

En son M@S@L tarafından Perş. Tem. 23, 2015 9:30 am tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi
https://birsevdamasali.yetkin-forum.com
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL   YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL I_icon_minitimePerş. Ara. 27, 2007 12:50 am

sevmek guzelde birde karsilikli olsaydi drag
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

MesajKonu: Geri: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL   YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL I_icon_minitimePerş. Ara. 27, 2007 4:57 am

evet cok haklisin permelcigim sevgiler karsilikli olmali ama ben sunada inaniyorum ki belki karsilikli olsa bukadar guzelde olmazdi sanirim.... insanin ici yamla sevdayi her seyiyle dolu dolu egrisiyle donrusuyla gercek aski yasadigini iste ozaman anliyor

Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..

!!""Okudugum her Masalda  hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..

melek
Süper Üye
Süper Üye
melek

MesajKonu: Geri: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL   YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL I_icon_minitimePerş. Ara. 27, 2007 11:19 am

LaLe ye katılıyorum ...ulaşılmaz olmak (ulaşamamak / kavuşamamak )sanırım AŞK ı bu denli güzel ve yaşanası kılıyor tüm acılarına rağmen...hatta acısı bile çekilesi oluyor...
http://www.blogcu.com/bluepoison
Kartal
Tecrubeli
Tecrubeli
Kartal

MesajKonu: Geri: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL   YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL I_icon_minitimeCuma Ara. 28, 2007 11:34 am

Bir sevgiliye iste ozlem ancak bu kelimelerlan anlatilir lale sagol Aah bunu birde gorme sansi ola bilse sevgili dedigimizin .. Belkide kosarak gelirdi ..
kalemine saglik her zamanki gibi supersin ..
inci_Melek
Seruvenci
Seruvenci
inci_Melek

MesajKonu: Geri: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL   YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL I_icon_minitimeCuma Ara. 28, 2007 12:09 pm

Ablacigim yine harikayazmisin ya ne soyleyimki sagol o guzel yureginin acilari dinsin emi
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

MesajKonu: Geri: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL   YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL I_icon_minitimeSalı Mayıs 06, 2008 9:25 am

tskler nidacim

Romeo
Seruvenci
Seruvenci
Romeo

MesajKonu: Geri: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL   YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL I_icon_minitimeSalı Mayıs 06, 2008 9:38 am

cok guzel bir siir yureginize saglik
http://www.romemyo.de
kardelen
Süper Üye
Süper Üye
kardelen

MesajKonu: Geri: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL   YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL I_icon_minitimeSalı Mayıs 06, 2008 11:59 pm

Ooh diyorum bu gecede gecti gitti tipki senin gibi yarr ... Donmeyecegini Bile bile her dogan gune tipki sen varmiscasina seninle merhaba diyorum ....
SENI HALA COK SEVIYORUM YARRR....

MUHTEŞEM:49: Clap
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

MesajKonu: Geri: YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL   YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL I_icon_minitimePerş. Mayıs 08, 2008 5:00 am

tskederim canim begendigine sevindim

YA YÜREĞİMİ SÖK YA SEVDANI AL
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» YUREGIMI KAYBETIM
» yüreğimi hiç haketmedin....
»  YUREGIMI YIKIYORUM
» (şaraba yatırdım yüreğimi)
» BENİ BANA SORUN BİR DE YÜREĞİMİ