M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BELKI VARDIR C.tesi Ocak 19, 2008 4:03 pm | |
| BELKI VARDIR İnanmıştım sevgine kaniştim yüreğine Yeniden hayaller kurmuştum seninle. Adına sevda demiştim. Elini korkudan tutama mistim Gözlerimi gözlerinden hep kaçırdım. Seni sevdiğimi bir kez olsun söyleyemedim. Yine de yüreğim yüreğine değdi biliyorsun. Biliyorsun adını koyamadığım vefasız ilk dokunuşun vardiya usulca parmaklarıma birde o ilk öpüşün. O tarifi olmayan duyguyu yasattığın büyüler kattığın yüreğimi yaktığın. İnanmıştım sevgine Kanmıştım yüreğine. Seni adam sanmıştım meğerse yalanmışın. Anladım ki sende yalanlardan da yalanmışın. Sen meğerse değişmeyen adres misin. Kızgınlığım sana değil öfkem dünyaya değil. Ben yüreğimin kurbanı oldum. Ettiğim yeminlerin verdiğim sözlerin değil. Bir gün gelir sıkıca tutuğun elleri bırakmaz sanmıştım. Seni adam sanmışım meğerse yanılmışım.. Sırtımdan vurulmuşum. Ben ölmeden öldürülmüşüm. Senin yüreğine güvenmişim. Meğerse yalanlardan da yalanmışın Anlamışım. 20.01 2008 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Salı Nis. 05, 2016 3:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Yakamoz Seruvenci
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 43 Nerden : uzaydan Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: BELKI VARDIR C.tesi Ocak 19, 2008 4:52 pm | |
| cok guzel siir yuregine saglik evet ilk opucuk bendede baskadir katiliyorum size tesekurler guzel siir icin bir sevda masali
| |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: BELKI VARDIR Ptsi Ocak 21, 2008 2:35 am | |
| AŞK ın gözü kördür maalesef...ya da AŞKda değil körlük belki de biz seçiyoruz kör olmayı... | |
|
Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: BELKI VARDIR C.tesi Ocak 26, 2008 1:22 am | |
| guzel bir paylasim emeginize saglik ben daha burda yeniyim insallah zaman bende sizin gibi paylasimlarda bulunurum ilk once forumu bi inceleyeyim | |
|
Arda Seruvenci
| Konu: Geri: BELKI VARDIR C.tesi Nis. 26, 2008 12:44 am | |
| sizlere katiliyorum gercekten guzel bir siir gercekten | |
|