melek Süper Üye
| Konu: Sen Bende Kalmazsın Ptsi Ocak 21, 2008 2:56 am | |
| Acıları sürükleniyor ruhumun Önüne kattığı bedenimde saklı seni Koruma telaşında yüreğim.
Yorgun aklımın adımları var ömrümde Gelecek gelmekten geçmiş Sahipsiz zamanda saklıyor yüreğimi.
Türkülerde, şarkılarda varız ikimiz; Türklüğünde ben, şarklığında sen. Garip bir isyanda özgürlük olmasın istiyoruz ya Dinlemeyelim firari yürek ağıtlarını Sen bende kal, Ben seni hapsedeyim yüreğime, Duvarında gözyaşlarım.
Gitmemeni isteyebilir miyim sevgili? Hakkım olur mu acaba seni saklamaya içimde Ya da dışında kalabilir miyim sensizliğin? Ayrılık ılık şarapta kalan acı olabilir mi? İçmedikçe yıllanır yokluğun damarlarımda gezmeden, Mahzenlerde hapsolur. Sorgusuz mutlulukların bitişini bekler.
Bırak beklesin...
Ve garip bir isyanda Özgürlük firari değildir artık. Sen bende kalmazsın Duvarlar kurur hapishane yüreğimde. Gardiyanıda yoktur ya gitmelerin Kalanların af beklemesi adettendir.
Senden kalan ne varsa saklama telaşında akıl hücrelerim Unutmayı öğrenmeden. (alıntı) | |
|
inci_Melek Seruvenci
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 52 Nerden : Turkiye Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/07
| Konu: Geri: Sen Bende Kalmazsın Ptsi Ocak 21, 2008 5:35 am | |
| sevgili melek o guzel yuregine saglik paylastigin icin allah razi olsun | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: Sen Bende Kalmazsın Ptsi Ocak 21, 2008 6:11 am | |
| AMİN cümlemizden razı olur inşALLAH Sevgili Nida cım...sağolasın | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Sen Bende Kalmazsın Ptsi Ocak 21, 2008 6:33 am | |
| sevgili melek harika cumleler emegine saglik canim ya cok begendim sagol. _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: Sen Bende Kalmazsın Ptsi Ocak 21, 2008 10:19 am | |
| Çok kızacağınız bir cümle ile katkı yapacağım, bugün şirinliğim üzerimde efendim "paylaşımınız için teşekkürler" |
|