| Sen yokken | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Sen yokken Çarş. Ocak 30, 2008 4:39 am | |
| SEN YOKKEN Ne gidisin mutlu etti beni nede kalışın. Hep yüreğim suskunları oynadı. Sevmiyorum sanmışım. Aska ben hep yalan demişim! Yalanlara bir kez daha kanmışım. Ne yasamaktan zevk almışım. Nede sensiz günler den keyif almışım. Ne unutmak istemişim. Nede silmek. Ben kendimi bos yere kandırmışım. Çılgınca sevdiğimi sen gidince anlamışım. Sevmiyorsun diye kendini mi avutmuşum. Unuttun mu diye yüreğime bile sormamışım. Büyük bir yalana ben imzamı farkında olmadan atmışım. Seni ne çok sevdiğimi sen yokken delice anlamışım. Aslında ben kendime en büyük ihanet etmişim Ben kendimi kadirmişim. Yüreğimi değil. 30. 01,2008
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Çarş. Nis. 06, 2016 4:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
kardelen Süper Üye
Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 40 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Sen yokken Çarş. Ocak 30, 2008 4:55 am | |
| BU KADAR DUYGULU ŞİİRİ SİZE YAZDIRAN ŞÜPHESİZ YAŞADIĞINIZ BÜYÜK AŞK, YADA HAYAL KIRIKLIĞI, PİŞMANLIK, MUTSUZLUK. YANİ BÜTÜN DUYGULARI YAŞAMIŞINIZ LALE HANIM. BELLİKİ SİZİN DE BİR HİKAYENİZ VAR. BİRGÜN SİZDEN DİNLEMEK İSTERDİM AÇIKÇASI.TAHMİNLERİM YANLIŞSA LÜTFEN UYARIN BENİ LALE HANIM. DUYGULARINIZA SAĞLIK.ŞİRLERİNİZDE HEP KENDİMDEN BİŞEYLER BULABİLİYORUM BİLİYOR MUSUNUZ? USTA BİR ŞAİR İÇİN BU ÇOK ÖNEMLİDİR. SİZ DE USTA BİR ŞAİRSİNİZ YANİ BENCE ÖYLE. SEVGİ VE SAYGILAR..... | |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: Sen yokken Çarş. Ocak 30, 2008 5:20 am | |
| sevgili kardelen bu anlamli ve guzel sozler karsidinda hangi sozlerlen ifade edebilirim bilmiyorum ama benim yazilarim ve hayatim iste sevda masali oturup benim hikeyemi dinlemek istemeniz buyuk bir incelik tsk ediyorum ama kisaca sunu ifade etmek isterimki yazilarimi gercekten takip ederseniz hikaye iclerinde gizli zaten ayrica tevecunuz usta bir yazar terimini bana uygun gorgudunuz icinde tesekurlerimi bir borc bilirim .. insallah birgun diyelim ..yazilarim sadece yuregimden gelen sozleri kalemimlen paylasiyorum . umarim sizleri sikmiyorumdur diyede zaman zaman dusunmeden edemiyorum tskler sevgiler _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
kardelen Süper Üye
Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 40 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Sen yokken Çarş. Ocak 30, 2008 7:19 am | |
| LALE HANIM SAKIN BİZİ SIKTINIZ GİBİ BİR DÜŞÜNMEYE KAPILMAYIN. YAZILARINIZI VE ŞİİRLERİNİ BÜYÜK BİR ZEVKLE OKUYORUZ.SİZ YAZMAYA DEVAM EDİN BİZ DE OKUMAYA DEVAM EDELİM. | |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: Sen yokken Çarş. Ocak 30, 2008 7:21 am | |
| tskler benim icinzefk _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: Sen yokken Çarş. Ocak 30, 2008 4:51 pm | |
| sozler mukenmel kalemin ye o guygu dolu yuregin hic eksik olmasin | |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: Sen yokken Perş. Ocak 31, 2008 2:55 am | |
| tskler _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|
| |
flora Seruvenci
Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 44 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Sen yokken C.tesi Şub. 02, 2008 10:12 am | |
| zaten hep yoklukla anlaşılmıyor mu kıymetler | |
|
| |
| Sen yokken | |
|