M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: HIC Perş. Şub. 21, 2008 4:25 pm | |
| HIC Şiirler yazdım yokluğunda ağlatan Hasretini çekerken ben ,sen hep mutlu yasadın. Seni sevmek azap çekmekmiş meğer. Yaktın yıktın bitirdin öfken geçtim bari. Uykulara dalıp da yeminler ettin mi hiç. Bir damla gözyaşı arkanda bıraktın mi. Onu sevdiğin için kendinden nefret ettin mi hiç. Karanlıklar içinde acılar ceketin mi hiç. Severken terk edilip bağrına tas bastımı hiç? Suçlu gösterilip te azaplar yasadın mi hiç? Seviyorum deyip te sırtından vuruldun mu hiç? Askını yüreğine gömüp te gittin mi hiç. Geceleri sabahlara uykusuz dandinimi hiç. Sen siz olmaz deyip te hayaller kurdun mi hiç. Umutların tüketip de elveda dedin mi hiç! Gitmek kolaydır deyip vaz geçtin mi hiç. Yüreğine söz geçiremeyip çığlıklar attın mı hiç. Askı yalan sanlara kalbini verdin mi hiç. Tıpkı bir yılan gibi zehircini akittin mi hiç. Sonunda sevilmediğini anlayıp ağıtlar yaktın mı hiç. Sevdandan öldüğün gün gözyaşı döktün mü hiç. Bir daha sevmemeye yeminler ettin mi hiç. Aldanıp da yıkılmadan ayakta durdun mu hiç Yine bensiz günlerde karalar bağladın mı hiç Gelmeyeceğini bilerek yollara düştün mü hiç. En sonunda kendine mezar yapıp gömdün mü hiç. Asklar yalan deyip te ona mezar yapıp gömünüm hiç Sensizliğin adını nefretle kazdın mı hiç. En sonunda her şeyi bir kibritle yaktın mı hiç Ben yaktım SENI. 21 Şub. 2008 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Salı Nis. 05, 2016 3:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Arda Seruvenci
| Konu: Geri: HIC C.tesi Nis. 26, 2008 12:46 am | |
| yureginize ve emeginize saglik cok guzel bir siir | |
|