M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: UNUT SEN UNUT Perş. Şub. 21, 2008 4:30 pm | |
| UNUT SEN UNUT Bumuydu senin sevgin bumuydu soyle Biranlik hevesmis askin sen unut Bumuydu yaktigin atesler Yuregine yuregim dedigin hani gozlerimi unutamazdin hani bana kiyamazdin sen unut Sen benim yildizimdin yildizim sondu Sen benim taptigim mabedimdin Bir hic ugruna parcalara ayirdin unut Seni unutmakmi ben senin gibi sevmedim Yuregimle gozlerimle askimla senin oldum Gitmelerin kolay senin sebeplerin malum ben unutmayacagim sen unut Sen sevmekten korktun kacmayi kolay bildin Hep isyanlar etin sevdami yargiladin sen unut Gozlerim gozlerinde hep olacak Yuregim yureginde sen unut Ateslerde yanacak sin kul olum savrulacaksin Tovbeler edeceksin bu aski bulamayacaksin Unut ,unut beni unut yasatiklarini sen unut Kolaydir sende unutmak kolaydir kacmalarin Yuregini zindanlara kapat yik bagir ama unut Unut seni seviyorum deyisimi unut haksizca gidisini Bir hoscakal demiyisini sen , sen unut.... Sil silebiliyorsan sil ama sanmiyorum sende unutamayacak sin kendini afetmeyeceksin birgun gecte osa anlayacaksin bana yaptiklarini Unut unuta biliyorsan unut diyorum sana sen unut Unutma demiyacegim vedani isyemiyecegim Korkma arkandan gelmiyecegim Bir gun olsun aramayacagim sen unut Ama hep seni sevecegim sende bunu unut ....LaLe.... _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|