M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BENIM BAYRAMIM Perş. Şub. 21, 2008 4:42 pm | |
| M BAYRAMIM Oyle yanlizimki yine bugun gurbete bir bayram sabahi icim buruk hasret yuklu va yanlizlik yine karsimda bir duvar . Evet bayramis sevincle kalktim aksamdan hazirladigim, o annemin egretigi gibi giyeceklerimi hazirlamistim cunku bayram sabahi hep erken kalkardik babamin cami donusu bizim icin buyuk bir bayram sayilirdi .Kahvalti hazir olmayildi ve en guzel giysilerlen karsilamaliydik onu.Bunlari hatirlayinca bende oyle yapmak istedim .Belki burdaya bu bayram neseli gecer diye , Evet hersey hazirdi sabah erken kalkmitim en guzel giysileri mi giydim . Haziladigim kahvalti masasina gecmedem beklemeye basladim ne icin oldugunu bilmeden icimden bir sey zil calacak ve yine o eski gunler bu bayramla geri gelecek diye dusunuyordun . Bekledim saatler gecmis ama ne gelen vardi nede giden .iste o Bugun anladimki ben gurbeteyim gurbete bayram olmaz . Gozlerim doldu guyegim .SIkisti hickirarak ilkez agladim yanlizligimi kimsesizligimi bir kezdaha gurbetim aci yuzunu tatamanin izdirabini yine bugun yasadim.
Artik gurbete bayram hic olmasin LaLe _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|