Bir Sevda Masali
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bir Sevda Masali

HOŞGELDİNİZ

Portalli*AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

♥️♥️14 02 2007♥️♥️♥️14022024♥️♥️♥️ Masal Gibi 17 Yil♥️♥️Yil dönümümüz kutlu olsun..♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ♥️♥️♥️♥♥♥️♥️♥♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️Sizinde BiR MaSaLiniZ Olsun Istemezmisiniz?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥""

♥️♥️♥️♥️YONETICI KADROMUZ♥️♥️Admin M@S@L♥️DJ~VOLKAN* DJ*♥️♥️♥️♥️♥DJ:BELALI♥️..

BENIM BAYRAMIM

YazarMesaj
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

BENIM  BAYRAMIM Empty
MesajKonu: BENIM BAYRAMIM   BENIM  BAYRAMIM I_icon_minitimePerş. Şub. 21, 2008 4:42 pm

M BAYRAMIM
Oyle yanlizimki yine bugun gurbete bir bayram sabahi icim buruk hasret yuklu va yanlizlik yine karsimda bir duvar .
Evet bayramis sevincle kalktim aksamdan hazirladigim, o annemin egretigi gibi giyeceklerimi hazirlamistim cunku bayram sabahi hep erken kalkardik babamin cami donusu bizim icin buyuk bir bayram sayilirdi .Kahvalti hazir olmayildi ve en guzel giysilerlen karsilamaliydik onu.Bunlari hatirlayinca bende oyle yapmak istedim .Belki burdaya bu bayram neseli gecer diye ,
Evet hersey hazirdi sabah erken kalkmitim en guzel giysileri mi giydim .
Haziladigim kahvalti masasina gecmedem beklemeye basladim ne icin oldugunu bilmeden
icimden bir sey zil calacak ve yine o eski gunler bu bayramla geri gelecek diye dusunuyordun .
Bekledim saatler gecmis ama ne gelen vardi nede giden .iste o Bugun anladimki ben gurbeteyim gurbete bayram olmaz .
Gozlerim doldu guyegim .SIkisti hickirarak ilkez agladim yanlizligimi kimsesizligimi bir kezdaha gurbetim aci yuzunu tatamanin izdirabini yine bugun yasadim.

Artik gurbete bayram hic olmasin
LaLe

Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..

!!""Okudugum her Masalda  hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..

Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki  Sana Nokta koyamiyorim

Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://birsevdamasali.yetkin-forum.com

BENIM BAYRAMIM
1 sayfadaki 1 sayfası