M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Aah ellerim Aah Perş. Şub. 21, 2008 4:53 pm | |
| AH ELLERİM AH Ah ellerim ah yine mi yalnız kaldınız. Sıcaklığınız kaybolmuşsa onun yüreğinden. Beklemeyin artık dönüsü yok gelmeyecek. Yine mi sabahlara uykusuz kalktın Düşlerinde bir hayale yalvardın mi yine! Denizleri tersine cevirdin dalgalarla savruldun. Da yıkılmadın mi halen.. Ah ellerim yine mi çıkmazlarda kayboldun... Bekleme artık o hiç gelmeyecek. Kim bilir kaç kereler yıldızlardan fallar tuttun onun adına. Yüreğine hasreti kanla gömdün ve unutmadın. Kim bilir bu geçit vermez dağlara İsmini kaç kere haykırtın da duyuramadın... Ah ellerim ah yine mi yalnız kaldınız. Kaç kereler göz yaslarını sakladın ağlarken. Sevdanın büyüklüğünden utandın sustun. Terk edilmişliğine yıkılmışlığına boyun büktün. Kaç kere uzattığın parmaklarına dokunan olmadı. Yine de uslanmadın kahretsin unutmadın onu sustun. Yetmedi mi bu ezilmelerin yetmedi mi. Küçülmelerin anla artık anla dönüsü yok. Kaç kere daha yıkılacak kaç kere daha can çekişeceksin söylesene. Sen de kapat kalbinin kapılarını hapset sevmelerini! öğren onsuz yasamayı. Terk etmeyi acı çekmeden sevdanı yasamayı Öğren. Sevildiğin kadar sevmeyi sıcaklığı kadar sıcak olmayı. Öğren, öğren atik hiç kimse senin gibi sevmeyeceğini öğren. Ah ellerim ah yine mi yalnız kaldınız. 21 Şub. 2007 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Çarş. Nis. 06, 2016 4:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Aah ellerim Aah Perş. Şub. 21, 2008 5:42 pm | |
| hepsi bir birinden guzel bir sevda masali yureginize ve emegine saglik | |
|