Bir Sevda Masali
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bir Sevda Masali

HOŞGELDİNİZ

Portalli*AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

♥️♥️14 02 2007♥️♥️♥️14022024♥️♥️♥️ Masal Gibi 17 Yil♥️♥️Yil dönümümüz kutlu olsun..♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ♥️♥️♥️♥♥♥️♥️♥♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️Sizinde BiR MaSaLiniZ Olsun Istemezmisiniz?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥""

♥️♥️♥️♥️YONETICI KADROMUZ♥️♥️Admin M@S@L♥️DJ~VOLKAN* DJ*♥️♥️♥️♥️♥DJ:BELALI♥️..

SANAL ASKIM

YazarMesaj
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

SANAL ASKIM Empty
MesajKonu: SANAL ASKIM   SANAL ASKIM I_icon_minitimeC.tesi Şub. 23, 2008 7:03 am

Her seyi unutmustum gecmisi yasadiklarimi yorgundum kirgindim hayata aska ve sevdaya kapamistim tum kapilarimi.
Zaten hayatmde gercek aski tatmamistim. yuregim suskundu artik bir kez daha kaldiramazdi o
kipirtilari , sakin ve huzurlu saniyordum kendimi
bayle dusun dugum gunlerden birgun .Beni yeniden o karisik ve uykusuz gecelerin bekledigini
hic bilemezdim.
Sakin limanlar gibiydim galiba o an gelmis olmaliydi bir carsamba sabahiydi her gunku gibi
gunluk islerlen mesgul oluroydum bir taraftanda acik duran radyoden gelen hafif muzige kendimi
kaptirmistim .Gunluk isler bitmis kendime bitrkahfe alip oturmayi dusundugum sirada aklima
bilgisayara biraz takilmak geldi kahfemi alip yan odaya gectim.
Bir yandan kahfemi icerken bir yandan gelen mailere bakiyordum.
Bu arada gozum bir msj ilismisti o kumayi bir an hic dusunmedim sil dedim icimden .Nedense
sonra vaz gectim okumaya karar verdim.msj sade hostu ,lutven bana bir san taniyin diye yaziyordu.
Oylesine okumustum pekte onemsenmiyecek bir sey diye dusunmustum ve sildim.
Bir kac gun sonra yine bir msj daha gelmisti , msj da soyle yaziyordu .Neden cevap yazmadiniz
okadar bekledim. Anlamistim bu kez yine o kisiydi. kendime biraz neden se suclu hisetmistim birazda
kibirli ve kendimi azardadim iki satirdan ne olurduki yazsaydin diye. ve msjin kalan kismina goz
armistim .Butun kadinlar ayni cevap yazma geregi duymuyorlar. burasi beni biraz da kizdirmisti tabiki
bir cevap yazmak istedim kendimce bir an vaz gecrim . Ve yoo yazmaliyim
cunku butun kaninlardan bahsetmisti ve oyle olmadigini bey fendiye gostermeliydim .
Yazdim.
Sonraki gunlerde msj lasmayla maslayan bir arkadasliga donusmus ve boyleliklen hemen hemen hergun
msjlasiyorduk aylar gecmisti aradan.
Bir gun onu gormeyi cok istedigimi anlamistim ama bunu soleyemezdin .Bir yolunu bulup resmen
tanismaliydim ama nasil bilmiyordum.
O gun yine gelmisti nedense duzenli her gun o saatlerde nete geliyor ve gidiyordu .
Bekledim geldi ama saatler gecmiyordu ogun icim kipit kipirdi cunku mutlaka bir yolunu bulup
gormeliydim diye dusunuyordun.Geldiginde kalp atislarim hizlanmisti , konusmaya basladik yine
sohbetimiz oldukca derinlesiyordu.Bir ara artik seni gormek istiyorum dedigini duyar gibi oldum .
Aslinda buna cok sevinmistim evet hem iste firsat sen teklif etmedin o eti kabul et artik, yanlis
birsey deyildi sonucta surekli konustugun biriydi neden gormemeliyim die kendimi teseli edriyordum
.Evet dedim gormeliyim bunu ne kadar istedigimi hatirlanim firsat bu iste belki birdaha olmazdi
tamam dedim . 5dakika neden olmasin dedim.
Karsi taraf sevinc cigligi atmisti,kamerelarimizi ayni anda actik ve birmirimizi gorduk, benim
onda ilk dikatimi ceken gozleri olmustu, oyle masum urkek ve titrek bakislari vardiki ifadesi cok
guctu, beni ilk gordugundeki o heyecani gozlerine hisede biliyordum.
Konusamiyordu .
Musadenle ben birez kendime geleyim sesiz ce soyleye bilmisti , gulumsedim .
Oylece saskin bir ifadetle dakikalarca bakmisti bakislari bir anda sanki degismisti o konustigum
kisi deyildi .
Neden sonra evet dedi nihayet gercek anlamda tanistik,boyle bir guzeli hic beklemiyordum soke
oldum derken bile sestonu titrekti ,ben yasli birini beklerken karsima bir prenses cikmista
haberim yokmus dedi.
Bana goreyse o sadece cok heyecenli ve yakisikli biriydi.
arasira caktirmadan sIkca gozlerine bakmayacalisiyordum. Cok guzel ve etkileyici gozleri vardi
kiprilerinin kivrimlari gozlerine ayri bir hoslik veriyordu.Icimde allah sahibine bagislasin deye
gecirdim.Onunlan ogun uzun bir gorusme yapmistik besdakikalik gorusme saatler almisti icinden
kapatmaliyimar atik diyordum ama elim ne dense bir turlu varmiyordu kapamaya. kendisi artik
gimek zorunda oldugunu soyleyince keske birazdaha kalabilsediye dusundum ama gitmeliydi ve
gitti.
Ogun hep onu dusunden aklima gelmeyen seyler beni mesgul ediyordu bir yandanda aklini basina
al o sadece nette tanidigin biri hem sen o sayfalari kapamistin artik ne oluyor kendine geldiye
kiziyordum.
Artik
hemem hemen hergun konusuyorduk saatlerce ve aylar gecmisti aradan bir gunyine sohbetim en
derin yerinde bana sessizce , ben asik oldum dedi.O an sendeledim cevap vermelimiydim
duymamazliktan gelmeliydim , oyle yaptim konusmama devam etmek istedim.
Dur dedi.
Dur sana soyluyorum ben asik oldum.Kalbim carpmaya baslamisti nedense belki duymak istedigim
ve duymaktan korktugum. O kelime banaydi, sesisce sadece baktim.Tekrar konusmaya basladi .
Elimle susmasini isaret etmeye calistim.O konusmaya baslamisti bile,o an kulaklarinda garip
bir ugultu ve kalp atislarimin hiclandigini ellerimin terledigini hisede biliyordum.
Yuzume bakiyor ve konusuyordu .Anla artik aylardir konusuyoruz neden saklayayimki ben ifitaf
ediyorum.Seni ilk gordugum gunden beri seviyorum asigim. Parmagim dudaklarimin uzerinde
susmasini istiyordum.
Susmuyordu surekli konusuyor anlatiyordu aylardir susmusmus beni kaybetmemek icin ama sabrinin
tukendigini onunda bir kalbi oldugunu ve kalbine artik soz geciremez oldugunu anlatiyordu.
O an onu denlerken artik hic bir sey hisedemez bir durumdaydim sanki dunya durmustu saatler
ilerlemiyor ve ben sagir olmustum .Sadece arasira gozlerine bakiyor kipriklerinin kivrimlarini
izliyordum.Cok saskindim nasil davranmam gerektigini hic bilemiyordum.Son sozlerini duyar gibiydim.
Hemen olmaz deme biliyorum zor kadinsin ben seni sectim biliyorum kalbinin kapilari herkese kapali
ama bir sans istiyorum.Beni sevmesende seni sevmeme izin ver askim.son sozleri olmustu ve giti .
Oylesine orada kalmistim susmus yorgun kalbimin atislarini denliyordum.Onca yil belkide boyle bir
duzende carpmamisti bir anlam veremiyordum.
Her sey eskisi gibi olacak bu bir hayaldi ve ben kalkinca bitecekti ,oturdugum koltuktan kalmaya
calisiyordum.Son sozleri hala kulaklarimda cinliyordu.Seni sevmeme izinver askim. Bana askim
diyordu.
Bu benimicin cokozel ve anlamli bir kelimeydi bir o kadarda uzak kelimeydi ama hosumada gitmisti,
yilar sonra ilk defe biri varligimi gormustu bu gercek olabilirmiydi .
Yoksa oda digerleri gibi beni bir harabeyede omu cevirir gidermiydi. olmaz boyle bir ask hic olmaz
diye dusunuyordum yoo omaz buna izin veremem. Nete tanidigim biri bana asik oldugunu soyluyor
olmaz deye kendime defalarca soyluyordum .Kendimcede cevaplarini buluyordum.Karar vermistim
hayatime hic kimse girmeyecekti bu kim olusa olsun gozleri guzelde olsa gercekten seviyor
olsada olmazdi.Cunku sonuzta oda bir erketi beni yeniden yikmasina izin veremezdim.Artik
gorusmemeliyim kesinlikle gormemliyim dedim.
Evet boyle bir karar almistim da gel gorku bir taraftanda bunu pek istemiyorudum .
Kalbimin atislari beni etkiliyordu suuus diyorum senin atislarini ben iyi bilirim sonun
husran ve acilar olacak..... Carpma artik bukez senin dedigin olmayacak diyordum.Aradan bir
sure gecmisti onu gormamek icin tum cabami harciyordum ama bunu nekedar basara biliyordun onuda
bilmiyordun .Elimden geleni yapiyordum.Ama onu cok ozluyor sesini duymayi gozl;erine bakmayi cok istiyordum.
O dan uzak gecen dakikalar bile atik yil gibi geliyordu icimdeki ates beni yakiyor her gun biraz daha alevleniyordu
kararliydim gormeyecektim .O gun yine gelmisti bana bir msj atmis ve benden ve sevgimden neden kaciyorsundiye sormustu.
Dusundum hakliydi onunla mutlaka konusup boyle bir seyin olmayacagini anlatmaliydim.Bunu nasil yapardim bil miyorum ama yapmaliydim.
Karar verdim. Bugun konusacaktim tum cesaretini top layip karsine gectim.
Onu gordugunde hasretimin nekadar cok oldugunu artik onsuz olamayacagimi bende biliyordum ama bitmeyildi
Evet dedim seninle konusmamiz lazin mumkunse simdi.Benimle ne konusacaksin bebegim hadi soyle seni dinliyorum.
Oda bir seyleri farketmisti sanirim. Benim soyleyeceklerimi kendini hazirliyordu.
Tamam dedim.
Kelimeler dilimin ucuna geliyordu ama neden
se cesaret edemiyordum .Mecbur oldugumu dusunerek evet dedim.

Haklisin, Butun engelere ve inkansizliklara ragmen , seni sevdigimi soylemek istiyorum .
Internet askim>>>>.

Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..

!!""Okudugum her Masalda  hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..

Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki  Sana Nokta koyamiyorim

Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://birsevdamasali.yetkin-forum.com
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

SANAL ASKIM Empty
MesajKonu: Geri: SANAL ASKIM   SANAL ASKIM I_icon_minitimeSalı Mayıs 06, 2008 9:22 am

console

Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..

!!""Okudugum her Masalda  hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..

Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki  Sana Nokta koyamiyorim

Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://birsevdamasali.yetkin-forum.com

SANAL ASKIM
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» GEL GEL ASKIM
» NET ASKIM
» GEL GEL ASKIM
» sonsuz askim
» HER AŞKIM BİR İNTİHAR