M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SEN VE BEN C.tesi Şub. 23, 2008 7:35 am | |
| SEN VE BEN Sen Gökyüzün de bir yıldız, bense zifiri karanlık Sen sıcacık bir güneş, ben se kurak topraklar. Sen dağların tepesi bir volkan, bense küçük kum tanesi, Sen ulaşılmaz yollar bense patikalar. Sen yeşillikler içinde cennet bense kupkuru cehennem. Sen denizler gibisin, bense küçük dalgalar. Sen nehirler gibisin, bense küçük ırmaklar. Sen ask mabedisin bense sena tapan kölen. Sen kalbimin prensi, bense sıradan sefil küçük bir kız çocuğu Sen gözlerimdeki yas, bense kurumuş pınar. Sen dilimde bir şarki, bense seni ezber eden (özleyen)kişi Sen sevgimin bedeli, bense sen sana değer biçemeyen sevgili Sen hayalimdeki sevgili, bense seni arayan kişi. Sen askların en güzeli, bense sana aşık leyla biri. 23 Şub. 2008 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Salı Nis. 05, 2016 4:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: SEN VE BEN C.tesi Şub. 23, 2008 7:50 am | |
| yureginize saglik cok guzel yazmsiniz | |
|
Ceylan_Gozlum MasaLci
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 49 Nerden : yok Reputation : 0 Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: SEN VE BEN Cuma Mart 28, 2008 2:10 pm | |
| cok guzel sozler yureginize saglik | |
|