M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: GITMESEYDIN C.tesi Şub. 23, 2008 7:40 am | |
| Kuruyan dudaklarimi hisetmiyorum. Gel Acilari azdiraplar kahreden bu yanlizliklar. Bitmeyen hasret usuyorum.. Gel Soguk bedenim sarmayacak seni Sebebim sensin.. Gel agliyorsam gecmise Kalbin Isyan ediyorsa bu zifiri karanliga Yildizlar parlamiyorsa mehtapta! Hep seni soruyorsa yuregim Yoklugun aglatiyorsa.. Gel Dudaklarinin atesini opusunun hayalini kuruyorsa! Bu cigliklar kulaklarimi sagir ediyorsa Gel Beli Sen goz yaslarima aldirmiyosun Damarlarimda can kalmadi Usuyorum sabebim sensin Gel Aramaz sormaz oldun .. Aklina bile getirmez oldun sen beni cook tan unutun Gel Ben senin hasretinle oluyorum! Ne yaptimki sana budeli ayrilk dogdu..
Afedemezmisin geri donemezmisin Gel
sarilip son kez ellerimi tutamazmisin
Duslerime,de olsa giremezmisin Gel
Sucum sevmekmis seni cezamsa ayrilik kelepcesi
Raziyim unut beni tek dilegim olmeden son birkez Gel gor beni yar..
LaLe _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|