M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BU BAYRAMDA BIR SORANIM OLMADI C.tesi Şub. 23, 2008 7:51 am | |
| BU BAYRAMDA BIR SORANIM OLMADI Bir garip oldum bu gurbet elde Ne gelenin var nede gidenim. Yıkılmış benliğim hüzünler BU BAYRAMDA BIR SORANIM deyim. Bu bayramda yine bir soranım olmadı Kapım çalınır diye kulağım hep dinkte Gözlerim yollarda gönlüm sılada Bitmedi bu hasret bu bayram da, da. Ruhum yine daldı eski günlere Gözümde anam bacım kardeşim tüttür Bu bayramda yine bir soranım olmadı Ezelden kötü yazılmış benim kaderim. Ağıtlarım gurbet ellerim kara kıs Yüreğimse ezelden kırıkmış Çektiler duvarlar her bir yanıma Astılar caymağa vurdular zincir Saldılar sokacağa kimsesiz gibi Bu bayramda yine bir sonranım olmadı Anadan koparıp babamdan geçer mi bilmem Yollara vurdular kader utansın Yıllar oldu bu azap bir gün biter mi bilmem Hele mutlu günler yalnız geçer mi Bu bayramda yine bir soranım olmadı Sorsalardı bana cehennem derdim. Bu gurbet elde ölup giderim. Sadece yârin orda olmak isterdim. Bu bayramda bir soranım olmadı. Acılar içinde hep ağlıyorum. Tükendim daraldım duramıyorum Bir ses ver Allah im benim gönlüme Bu bayramda bir saranım olmadı. 23 Şub. 2008
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Paz Nis. 10, 2016 4:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
Yakamoz Seruvenci
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 43 Nerden : uzaydan Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: BU BAYRAMDA BIR SORANIM OLMADI C.tesi Şub. 23, 2008 8:35 am | |
| ben cok iyi bilirim bu duyguyu cok guzel yorumlamsiniz yureginize emeginize saglik | |
|