M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: COK SEYMI ISTEDIM SENDEN C.tesi Şub. 23, 2008 8:18 am | |
| COK SEYMI ISTEDIM SENDEN Çok şey mi istedim senden? Bir güler yüz bir tatlı söz. Sadece beni sevecek bir kalp. Çok şey mi istedim senden. Sevdiğim kadar sevilmek Özlediğim kadar özlenmek. Beklediğim kadar beklemek. Çok şey mi istedim senden. Geceleri basımı yaslayacak bir o muz. Gözyaşlarımı sevgisiyle silecek bir el. Sıkıca saracak bir beden. Çok şey mi istedim senden. Gözlerinde sözlerinde bir ben! Saclarım da dolasan sıcak bir el. Adımı kalbine yazmış bir yürek. Sadece benim olacak bir sen. Çok şey mi istedim senden. Varlığınla mutlu olduğum! Yokluğum da öldüğüm. Hasretini deli gibi çektiğim. Sevdası için ölümü göze aldığım. Çok şey mi istedim senden. Ruhuyla seven bir ask! Bana ayıt bir yürek, seviyorum diyen bir dil. Hep yanımda olan bir sen. Benim için çarpan bir kalp. Çok şey mi istedim senden. Biliyorum çok şey istedim. Başka ne sebebi olabilir ki. Bu anlamsız kaçısın. 09.06.07 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Salı Nis. 05, 2016 4:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Yakamoz Seruvenci
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 43 Nerden : uzaydan Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: COK SEYMI ISTEDIM SENDEN C.tesi Şub. 23, 2008 8:34 am | |
| vallahi hepsi cok guzel arkadaslar size tavsiye derim foruma girdiginize okumadan gecmeyiniz yureginize ve emeginize saglik bir sevda masali | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: COK SEYMI ISTEDIM SENDEN Paz Mart 23, 2008 1:17 pm | |
| tskedrim yakamoz begendigine sevindim _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
kardelen Süper Üye
Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 40 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: COK SEYMI ISTEDIM SENDEN Salı Mart 25, 2008 3:08 am | |
| YAKAMOZ LALE HANIMN ŞİİRLERİNİ OKUMADAN GEÇMEK OLURMU HİÇ?? HEPSİ BİR BAŞKA GÜZEL. YÜREĞNİZE SAĞLIK..... | |
|
Ceylan_Gozlum MasaLci
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 49 Nerden : yok Reputation : 0 Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: COK SEYMI ISTEDIM SENDEN Salı Mart 25, 2008 3:12 pm | |
| evet bende arkadaslara katiliyorum bencede okumadan gecmemek lazim cok guzeler soyleyecek kelime bulamiyorum yureginize ve emeginize saglik | |
|