M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SENI SEVMENIN BEDELI Ptsi Şub. 25, 2008 3:07 pm | |
| SENI SEVMENIN BEDELI
uzul semde taa suramda bir cisaclik var hala derinden kanayan sizisi hic tukenmeyen simdi yeniden kanattigin bu yarayi kac kere daha hancerlerini saplamiyi dusunuyorsun Hicmi acimiyor hicmi uzulmuyorsun Bana yaptigin bu zulum neden o bos sokaklara yanlizligimi sensizligimi haykirdigim gecelerde neredeydin sen sevgidim yine bu geceki gibi yureginde aci bile dumamistin bu karanliklarda bogulusum. kac kere daha unutum dedigim yeminlerimi bozduracaksin ve kackere daha beni yasarken oldureceksin.. beni boyle olumlere sokan nefesimi soluksiz birakan sen yuregimi verdigim canimi kanimi verdigim sen sevgidim gecelerimi yildizsiz ay isigini mehtapsiz birakan gulmeyi unutmus yuzume gulmeyi ogreten sen sevdigim herseyden degerlim askim canim dedigim neydi bana cektirdiklerin soylesene seni sevmenin bedeli aci cekmekmiydi
26 02 08
LaLe _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|