oorka Hikayeci
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 53 Nerden : istanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: kara kedi Salı Şub. 26, 2008 12:15 am | |
| KARA KEDİ
Ah be kara kedi ah Onsuz geçen yıllara vah Sevgisiz geçmişken yıllarca hayat Kadere çekmişim şah mat
Nerden bilirdim kara kedi Küllenmiş yüreğin onu görünce Kor ateş gibi yanacağını Bu sevgiye senin engel olacağını
Yıllardır sevgisiz yaşamak Nedir bilirmisin sen kara kedi Evet..Dergibi duydum seni Bilseydin engel olmazdın kara kedi
Geleceğe yönelik hayallerim yokken Dünyaya ot gelip saman gidecekken Onun sesi hayata dönderdi beni Engelleme ne olur bu sevgiyi kara kedi
Sana olsa bu yakışırmı duy Can çıkar çıkmaz diyorsan huy İstisna olsun girme araya ne olur Bu garibin feryadını düşün dur
Sen aşkım dedikçe ona Ben kahroluyorum burda Kabullenmemişken beni daha Kara kedi sende tuz biber olma
Ne olursu kara kedi ne olursun Seninde kalbin sevgi dolsun Belki o zaman beni anlarsın Kara kediliği birdaha yapmazsın
Bırak bu sevda yaşansın Seninde gönlün hoş olsun Onu üzmeyeceğim sana söz olsun Bırak bizimde gönlümüz hoş olsun
oorka | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: kara kedi Salı Şub. 26, 2008 2:55 am | |
| sevgili oorka yuregine kalemine saglik cok begendim birde ozel olmasi bir ayricalik sagol paylastigin icin .. Bu arada daha cok yazmalisin hehe _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
kardelen Süper Üye
Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 40 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: kara kedi Salı Şub. 26, 2008 3:00 am | |
| PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER OORKA:11: | |
|
oorka Hikayeci
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 53 Nerden : istanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: kara kedi Salı Şub. 26, 2008 3:03 am | |
| admin etme bunu bana çiçekler gönderirim sana | |
|
NightBlue Süper Üye
Mesaj Sayısı : 940 Yaş : 48 Nerden : ankara Reputation : 0 Kayıt tarihi : 27/02/07
| |
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: kara kedi Salı Şub. 26, 2008 3:24 am | |
| - oorka demiş ki:
- admin etme bunu bana
çiçekler gönderirim sana HEHE OORKA DEVAMMMMM HEHE_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|