oorka Hikayeci
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 53 Nerden : istanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: banla beni admin Salı Şub. 26, 2008 2:43 am | |
| BANLA BENİ ADMİN
Banla ki Başka sevdalara açılmasın gönlüm O hep orda kalsın kapansın şifrelerim Bir daha başkasını görmesin gözlerim Şiddetli rüzgarlarda da yelkenlerim açılmasın
Banla ki Onun orda olduğunu bile bile Beni unuttuğunu bilsemde Kul olup kapısına gitsemde Açma şifremi görmesin diye
Banla ki Onsuz gözlerim görmesin Ben bu acıyla yaşarken Benden bi haber gönlü hoş olsun Hatırlasada beni ileride geçti gitti desin
Banla ki Bilmesin bu garibin ne çektiğini Heran sayıklayıp durduğu ismini Şimdiki gibi ilelebet sevdiğimi Bilmesin resmini kalbime işlediğimi
oorka
En son oorka tarafından Salı Şub. 26, 2008 2:45 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
kardelen Süper Üye
Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 40 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: banla beni admin Salı Şub. 26, 2008 2:44 am | |
| OORKA PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKÜRLER. ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM EMEĞİNE SAĞLIK.... | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: banla beni admin Salı Şub. 26, 2008 2:59 am | |
| hehe sagol oorka inan harika buldum kalemine saglik... msj ulasmistir ama uzgunum _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
NightBlue Süper Üye
Mesaj Sayısı : 940 Yaş : 48 Nerden : ankara Reputation : 0 Kayıt tarihi : 27/02/07
| Konu: Geri: banla beni admin Salı Şub. 26, 2008 3:06 am | |
| GÜZEL BİR ŞİİR,TEŞEKKÜRLER OORKA..
AMA ADMİNİMİZİN BU DİLEĞİNİ YERİNE GETİRECEĞİNİ SANMIYORUM .. | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: banla beni admin Salı Şub. 26, 2008 3:28 am | |
| SEVGILI BLUE DIMI OORKA SIIR YAZMAYA DAVAM EDECEK SANSI YOK _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
oorka Hikayeci
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 53 Nerden : istanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: banla beni admin Salı Şub. 26, 2008 4:24 am | |
| ben ona bir ömür şiir yazarım admin ama sen kara kediliği bırakırsan | |
|
NightBlue Süper Üye
Mesaj Sayısı : 940 Yaş : 48 Nerden : ankara Reputation : 0 Kayıt tarihi : 27/02/07
| |
Arda Seruvenci
| Konu: Geri: banla beni admin C.tesi Nis. 26, 2008 12:56 am | |
| | |
|