M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SOYLE SEN O YABANCIMISIN C.tesi Mart 15, 2008 2:18 pm | |
| SÖYLE SEN O YABANCIMISIN O buğulu gözler asi bakışlar yok mu? Bir de Mağrur gururlu tavırlar. Kendinden emin haller. Bana onu hatırlatıyor. Söyle sen o yabancı mısın? Bazen boynu bükük bazen deli bir fişek Yüreğin de binlerce isyana kucak açan. Kahpe kurşunlara göğüs geren! Söyle sen o yabancı mısın? Canımı kanımı benden çalan! Sonra da bir mendil gibi fırlatıp atan. Adına da sonradan sevmedim diyen. Söyle sen o yabancı mısın? Döktürdüğün gözyaşlarıma yorganıma yastığıma birde benim su yüreğime verecek bir hasebin var. Söyle sen o yabancı misin? O keskin bakışların. Acıtmadan bedenimi. Her gün etsem de unutmak için yemin. Söyle sen o yabancı imisin? Yüreğim de anlamsız bir sızı Bükse de belimi kahvece her gidiş. Söyle sen o yabancı misin? 15.maart 2008
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Salı Nis. 05, 2016 3:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SOYLE SEN O YABANCIMISIN Perş. Mart 20, 2008 7:51 am | |
| yuregine saglik canim:49: |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: SOYLE SEN O YABANCIMISIN Perş. Mart 20, 2008 9:37 am | |
| sagol canim _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
NightBlue Süper Üye
Mesaj Sayısı : 940 Yaş : 48 Nerden : ankara Reputation : 0 Kayıt tarihi : 27/02/07
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: SOYLE SEN O YABANCIMISIN Cuma Mart 21, 2008 7:18 am | |
| tskedrimsevgili blue begendigine sevindim _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Ceylan_Gozlum MasaLci
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 49 Nerden : yok Reputation : 0 Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: SOYLE SEN O YABANCIMISIN Paz Nis. 20, 2008 3:24 am | |
| begenmemek munkunmu effendim cok guzel siirler yaziyorsunuz yureginize saglik lale hanim | |
|