oorka Hikayeci
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 53 Nerden : istanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: BEN SENİ Perş. Mart 20, 2008 1:15 am | |
| Gözyaşlarımın kalemime mürekkep olduğunda Busene susamış dudaklarımdaki çatlakların sızısında Sevgine hasret kalan yüreğimin acısında Gecenin sessizliğini delen hıçkırıklarda sevdim
Kaf dağının bitmeyen sisli tepelerinde Doğaya inat asi nehrinin terse akışında Gökkuşağının senin güzelliğine ulaşamayışında Tavus kuşunun senin kadar endamlı olamayışında sevdim
Kara kedinin amansız pençelerinde Ulaşmayacak imzasız sevda mektubunun pulunda Günlerdir gelmeyeceği tutan postacının yollarında Hala sensizliği kucaklayan kollarımda sevdim
Ben seni kahvenin bularındaki isminde Köpüğünde beliren resminde Her yudumda içimi yakan sıcaklığında Falında çıkan kalbin duruluğunda sevdim
Seni gördüğümde göz bebeğimde Konuşmak istediğimde lal olan dilimde Sesini duyduğumda delicesine çarpan kalbimde Bir saniye dahi seni unutamayan düşüncelerimde sevdim
oorka
En son oorka tarafından Perş. Mart 20, 2008 4:42 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
kardelen Süper Üye
Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 40 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: BEN SENİ Perş. Mart 20, 2008 1:17 am | |
| yüreğine sağlık oorka döktürmüşsün yine:49: | |
|