kettyyy Seruvenci
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 37 Nerden : bartın Reputation : 0 Kayıt tarihi : 27/03/08
| Konu: Unutamıyorum!!! Paz Mart 30, 2008 1:41 am | |
| UNUTAMIYORUM Olmuyor yapamıyorum seni bir türlü unutamıyorum.Sanki kalbime oturmuşsun ilk başta bir misafir edasıyla,daha sonradan sinsice kalmışsın gitmemek üzere.Çok uğraştım gitmen için çabaladım ama gitmiyorsun bir türlü olmauyor.Ya git ne olur çık kalbimden diyorum ama çıkmıyorsun.Sanki ben acı çektikçe sen mutlu oluyorsun. Olmuyor yapamıyorum seni bir türlü unutamıyorum.Her gece gözlerimi kapamadan önce ve her sabah gözlerimi ilk açtığımda tek düşündüğüm sensin.Bazen gözleri kapatıp uyumak için can atıyorum.Çünkü seni tek görebildiğim yer rüyalar.Ama rüyalar en fazla 8 saniye sürermiş.Keşke hiç uyanmasam ve hep o rüyada kalsam diyorum ama yine olmuyor.. Olmuyor yapamıyorum seni bir türlü unutamıyorum.Düşünüyorum '' ya bu kalp hiç bu kadar sevmişmiydi'' diye ama kalbim tek bir yanıt veriyor ''hayır''....Aslında bir o kadar da nefret ediyorum senden ama sebebi sadece bir türlü kalbimden çıkmaman.Kalbimden çıkmadığın için nefret ediyorum senden!... Olmuyor yapamıyorum seni bir türlü unutamıyorum.Senden bir türlü kurtulamıyorum.Seni çok seviyorum..Yok yok senden nefret ediyorum.... Seni bir türlü UNUTAMIYORUM!..... YAZARI :KETTYY:( | |
|
Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Unutamıyorum!!! Paz Mart 30, 2008 1:45 am | |
| guzel siir yureginize saglik | |
|
kettyyy Seruvenci
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 37 Nerden : bartın Reputation : 0 Kayıt tarihi : 27/03/08
| Konu: Geri: Unutamıyorum!!! Paz Mart 30, 2008 1:48 am | |
| çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Unutamıyorum!!! Paz Mart 30, 2008 9:17 am | |
| yok senden nefret ediyorum.... Seni bir türlü UNUTAMIYORUM!.....
YAZARI :KETTYY
sagol acim birkezdaha soylemek istiyorum yuregindeki sevgiyi yuregine koyan yine o ala bilir yoksa sadece seninogkenin nefret sanirsin canim bence nefret eskinbuyuklugundendir saygilarimlan tskler ..
parlasim harika _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
kettyyy Seruvenci
| Konu: Geri: Unutamıyorum!!! Paz Nis. 06, 2008 1:07 am | |
| çok teşekkür ederim ewt sevdiğim için nefret edyorum ama çok kötü bişi:( | |
|
Arda Seruvenci
| Konu: Geri: Unutamıyorum!!! Paz Nis. 06, 2008 1:55 am | |
| eger bir insana gercekten deger verirsen onu unutamazsin cunku o kisi cok ozeldir unutulmaz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
mechul-sair Seruvenci
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 40 Nerden : istanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: Unutamıyorum!!! Ptsi Nis. 07, 2008 11:39 am | |
| güzel paylaşım yüregine saglık | |
|