Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: mutlulugun tarifi Cuma Nis. 04, 2008 7:28 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Mutluluğun TarifiRüzgar beni uçuruyor Denizin dalgası götürüyor Beni dağın ardına Artık beni ne hüzün kaplıyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne de hıçkırıklara boğan O sessiz gecenin Karanlığı çöküyor üstüme. Yollardan geçende [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Rüzgara selam veriyorum artık “İyi günler” diyorum. Güneşin doğduğu vakit, “Günaydın” diye selamlıyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Artık beni ne keder Ne de hüzün kaplıyor. Beni mutlu eden Aha şu gülün açılışı diyorum Mutluluğumu soranlara [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sonra aha şu ırmağın Akışındaki cüretkarlık diyorum Ben güneşin batmasını istemiyorum Sanki derin bir sessizlik çöküyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sanki ırmağa, göğe ağlıyorum Bu sessiz ve geç bulan saatte Ama bu karanlık işlemiyor bana Çünkü biliyorum ki [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sabah olduğu vakit Beni şu yumuşak yatağımdan Kuşların ötüşleri uyandıracak Öyle bakacağım güneşin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] O parlak ışığına sonra Güneşe günaydın diyeceğim Rüzgara da iyi günler.. Ve daha bir çok gülün [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Açılışını göreceğim.. Artık yıldırmıyor beni bu geceler Ve en önemlisi
Artık yıldızları da seviyorum..
" alıntı"
| |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: mutlulugun tarifi C.tesi Nis. 05, 2008 1:12 am | |
| tskler _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: mutlulugun tarifi C.tesi Nis. 05, 2008 7:41 am | |
| | |
|