M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BİR SEVDA MASALI Perş. Mayıs 01, 2008 9:01 am | |
| BİR SEVDA MASALI
Bir mavi denizdeyiz şimdi seninle ak bir martı gibi umut ve sevinç yüklü gemimiz mutluluk rüzgarları vuruyor yelkenlerimize pupa yelken yol alıyoruz sabaha güneşli günlere çıkıyoruz mavi gecelere
Seninle güzelliklerin el değmemiş ormanlarındayız düşlenmemiş renklerin çılgınlığı var bakışlarımızda kulaklarımıza binlerce kuş sesi dökülüyor şiir cıvıltıları üşüşüyor saçlarımıza sevgi çelenkleri örüyor zaman içimizdeki ışıltılardan
Türkülerle beslenerek, bir çiçek büyüyor tüm zamanların özlem bahçelerinden bütün küskün çocuklardan bir çocuk gülümsüyor geleceğe kaldırıp duvağını gökyüzünün öpüyoruz tüm mavi bulutların alnından
Bir Adem Havva faslındayız şimdi seninle yeni bir rüya görüyoruz, yeni bir bahar yeşeriyor tenlerimizde yeni bir masalı yaşıyoruz şarkıların tılsımında güneşi mehtabı yıldızları içiyoruz tüm pınarlardan
Dudakların kalplere sığındığı bir adada binbir arzuyla köpürüp kabarıyor sular şiir’in yedirenk kumları vuruyor kıyılarımıza
Bütün ihanetlerden arı, bütün çirkinliklerden uzak mavilere tırmanıyoruz ince alımlı ayaklarıyla aşkın ... _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: BİR SEVDA MASALI Perş. Mayıs 01, 2008 9:49 am | |
| Bir Sevda Masalı..! Kurak bir güz delikanlı Selvi boylu yakışıklı mı yakışıklı Yüreğinde eski yağmurlardan Kalma bir avuç su saklı Güzeller güzeli bir ilk bahar Ilık ılık esen meltem misâli Yüreğinde fırtınalar sonrası Dingin bir avuç son bahar
Bir karabatak havalanır Kımıltısız sessiz kader sularından Bırakır usulca ağlarını yeryüzüne Ansızın..! uyanır Güz delikanlı derin uykulardan Karşısında güzel mi güzel ilk bahar Saçar polenlerini püskül püskül Gözlerinde sıcacık yaz yağmurları Sırılsıklam şimdi güz delikanlı Açılır mavi enginlere sevda sandalı Suyun mavisine yansır ıskarmozları Civalı zokalar salınır yüreklerde Kitlenen bakışlarda çırpınır heyecan İşte o an...!
Buram buram bahar kokar özlemler Bir sevda döllenir kızıl mı kızıl Silme aşk dolar yürek livarı Islak tatlı ılık bir meltem okşar Rotası belirlenen sevda sandalını Bir mutluluk ki..! SIRILSIKLAM sevdalı
Ayla Eker _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
kardelen Süper Üye
Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 40 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: BİR SEVDA MASALI Cuma Mayıs 02, 2008 8:28 am | |
| Bir mavi denizdeyiz şimdi seninle ak bir martı gibi umut ve sevinç yüklü gemimiz mutluluk rüzgarları vuruyor yelkenlerimize pupa yelken yol alıyoruz sabaha güneşli günlere çıkıyoruz mavi gecelere
emeğinize sağlık..... | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: BİR SEVDA MASALI C.tesi Mayıs 03, 2008 8:29 am | |
| cok guzel, paylastigin icin tesekkurler canim |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: BİR SEVDA MASALI C.tesi Mayıs 03, 2008 11:22 am | |
| ricaederim begendigine sevindim _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|