M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: CEK GOZLERINI GOZLERIMDEN YAR C.tesi Haz. 07, 2008 3:58 pm | |
| CEK GÖZLERINI GÖZLERIMDEN YAR
Dinlediğim bu şarkıda gözlerindi aklımda. Yüreğim sızlardı içim erirdi bakısına Konuşamaz dilim tutulurdu sevisine, susardım. Kaç kere karanlık geçerime güneş olmuştu kim bilir. Kaç kere yaslı gözlerimdeki yaşı silmiştin bilinmezde. Unutmuşum iste, öyle sanmışım. Ben nasılda koca bir yalana kan misim. Yanılmışım. Meğerse o bakışları hiç ama hiç tanımamışım. Çek gözlerini üzerimden. Mazideki sevgili. Sızlatma yüreğimi sus bu gece de sus lütfen. Ben unuttum çoktan senli günleri senide unutun elbet.. Simdi hayalinin pesinden koşuyorum. Sesiz duvarlara sen diye sesleniyorum. Karanlık gecenin derinliklerin de gözlerinin doğusunu bekliyorum. Yoksa aklimi, mi kaçırıyorum. Hayal mi görüyorum. Neydi sana olan bu bitmez tükenmez tutku. Bende kendime sasıyorum. Sevdamı demeliyim adına, yoksa onu da bilmiyorum. Beklide geçmişe gömdüğüm Yıkık dökük sevginin izlerimi? Düşünüyorum da sana özlem bile duymuyorum. Neden gözlerin beliriyor gecelerime Bakma öyle derin, derin içim acıyor diyorum. Sanki bu ayrılığın tek suçlusu benmişim gibi. Yorgunum geçmişi yasamaktan. Bitkinim sensizliği yüreğime çizmekten. Bakma öyle yokum senin yüreğinde. Ben unuttum sende unut acıtma bedenimi. Ben sana git bile diyemiyorum. Kal hiç diyemedim. Bırak beni yıkıntılar da. Barakta unutayım sensizliği. Girme artık pembe düşlerime çek gözlerini yüreğimden Acıtma bırak bu sevda gömüldüğü yerde kalsın. 08.06.2008 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|