M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SANA MABEDIM DIYORUM Çarş. Tem. 02, 2008 1:17 pm | |
| SANA MABEDIM DIYORUM
Tutamaz yuregimi hic bir sey , durdurmaz hayalerimi gecenin zifiri karanliklari yuregim susmaz olmus.. sesizligin cigliklari duyulmaz ... Mehtap yine bugece en guzel gulumseyisinde ilkez korkusuzca bakiyorum gokyuzune yuregim gulumsuyor gokteki tum yildizlara ve ben saski bir tavirla sadece izliyorum Hic bu kadar asi hic bukadar hirsli gormemistim yuregimi Ve ilkez bu kadar karali duygu dolu yeniden sevmewk icin tum kapali kapilari ardina kadar aralamaya hevesli sevdanin bilinmezgilene . kuslar gibi ozgur sonsusluga kanat cirpiyor sanki .gecmisin kapali kapilari ardinakadi acikti siyah sayfalari unutmus gibi bir cocugun masum gulluslarinde yuregim taniyamiyorum bugece yuregimi suskun bakislarimda sadece izliyorum bu buyuk okyanusun firtina oncesi sesizligini Ve harseye ragmen yeniden casaretine hayran kaliyorum .. oysa ben cesaret bile edemiyorum yeni bir sevdanin belirsizligine yuregime soz dinletemiyorum.. buttun cabalarima ragmen uzak durmak kapali kapilarimdan taviz vermemek adina inatlasma bosa cikiyor sanirim iste yuregim tum kapali kapilarimi sonuna kadar araliyordu.. sormuyordu bana susturuyor bakislarimi ve ben yuregimin akisina birakiyordum kendimi susuyordum .. belkide ansizin kapimi calisin buttun bunlari yasamama neden olan Sendin , sen oyle bir giris yaptinki yuregimin en derinlerine biraktigin tohumlar filizleniyor ..Karsi koyamiyorum .. Bir anda adini koyamadigim korkulara kapildim yuegimi surukleniyordum ... suskunlugumda yuregimi yasadim onun sevinclerini mutlulugunu gullusunu ve asi hircinligini gordum sonunda bende bende bu yurek karsisinda pes etim Nedenleri nicinlere bir cuvala doldurdim en coskun akan nehirlere biraktim uzaklari yakin etim.. Tutmak istedigin ellerimi uzatim ne senden uzakta nede senisiz olunmadigini anladim be gulum . Sonucta yureklerimiz bizden guclu cikmisti ,sormamisti , danismageregi duymamisti Neden biz duranelimki .. Sana uzak kalmaktansa seni senle yasamak en buyuk mutluluk diye dusunuyorum Urktum korktum kendimle en buyuk savaslara girdim .. sonunda bende pes etim be gulum simdi icimdeki nehirleri seyrediyorum .. serin sularindan kana kana iciyorum asiligini hircinligini oldugu bigi kabul ediyorum .. yeterki sen hep gozlerime bak uzaklarda olsanda gecenin karanliginda ta uzaklarda bir yildiza bak cunku ben orada olacagim ve yuregim hep seninle sen dolu olacak yada kucuk bir dere kanarinda sarki soyleyen kuslar kadar yuregim sana akacak ve bugece icinden bagirmak ciglilar atmak delilikler yapmak geliyor ..
sana gec kalmisligin huznunu tasisamda seni sevmenin mutlulugunu yasiyorum artik kormuyorum korkmuyorum sevmekten sevilmekten bir yurekte bir olmaktan yagmurlara inat tum firtinalara son vermek doyasiya seni sevdigimi soyleye bilmek cok guzelmis be gulum Evet Deli sevdam : seni seviyorum ve olenedek te sevecegim .. Duyy: ilk ve son kez soyluyorum .. seni seviyorummmm. Ve sen sevmesende sen istemesende sana bundan sonra mabedim siginagim ve son suzlugum diyorum buttun yenilgilerime buttun yorgunkularima ragmen kalbimi sana emanat adiyorum
seni yuregime sonsuza kadar hapsediyorum ister sar bu yarali yuregi istersen at sana mebedim diyorum 02.07.2008
LaLe _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|