M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: YUREGIMDI SENI SEVEN YAR Paz Mart 15, 2009 5:39 am | |
| YÜREGIMDI SENI SEVEN YAR Yüreğimdi seni seven yar ben değil Yüreğimdi gözlerin gözlerimde hisseden. Yüreğimdi sensiz gecelerde nöbet tutan. Göz yaslarımı seher vaktine saklayan Yüreğimdi yar. Yüreğimdi beni benden alıp sana getiren. Yüreğimdi sesiz çığlıklarım da sevdamı haykıran. Kuruyan dudaklar da seviyorum dedirten.. Yüreğimdi senden gelen acılara boyun buken. Yüreğimdi yarar. Yüreğimdi ha yeller kuran yolunu bekleyen. Yüreğimdi seni yasatan kara kaleme beyaz kâğıda döken. Yüreğimdi sana yeminler eden. Yüreğimdi sensiz ölümü seçen. Yüreğimdi yar. Yüreğimdi sana gitme kal diyen. Yokluğuna mahkûm olan. Yüreğine ellerinden sikaca tutan! Yüreğimdi gözlerinde mutsuzluklarımı gören yüreğimdi yar. Yüreğimdi susmayı öğreten yüreğimdi yokluğuna alıştıran. Seni sensiz yasamayı öğreten. Yüreğimdi sana bir kez dokunmayı isteyen. Sarmayı koklamayı sonra uzun uzun özlemeyi isteyen yüreğimdi yar. Yüreğimdi karanlık gecelere adını yazan. Yıldızlardan dileyen. Yüreğimdi sevgi dolu sözlerini duymak isteyen. Sonra canim yandığında beni teselli eden. Yüreğimdi yar. Yüreğimdi bin yılda ayrı kalsan da seni silemeyecek olan. yüreğimdi yar. Yüreğimdi sabah ezanlarında yemin gibi seni sevdiğini söyleyen. Yüreğimdi yar. Ben değil yüreğimdi... Yüreğimdi seni böyle seven yüreğimdi yar. 24.01.2009
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|