Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Bir Sevda Masali
HOŞGELDİNİZ
♥♥14♥ 02♥ 2007♥14♥02♥2024♥♥♥Masal Gibi 17 Yil♥♥Yil dönümümüz kutlu olsun..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Sizinde BiR MaSaLiniZ Olsun Istemezmisiniz?♥♥♥""
son demimsin kanayan yaramdaki acı saklayamadığım işkencesin kalbime vurgunluğunda hasretliğinde en ölümsüzünden bir hayat kaynağımsın nekadar geçmiş olsada yıllar üzerinden kaleme kağıda sığmayanınmsın derinliklerinde kör kamçılanmış buhuya hasret kalmış camlarımda yazılmışlığımsın köşe başlarında beklediğim azrailin can alıcılığında yıkandığım berraksın yumuşacıktı oysaki mevsimler seninle vaar olmuşken her zerresinde avuçlarımı açardım yürüdüğümüz yollara yağmur düşsün diye iç çekerdim kabaran bir sevgiydin ben yaşlanmadan önce halada öylesin ya girdabına tutunduğum masamda oturup sana yazdığım mektubu unutmuyorum asla bilirsin sen varken ben hiç birşey yazmazdım sana anlatırdım ne var ne yoksa içimde o an hemen sunardım yokluğundan beri kaç karakter varsa kullandım kelimelerden ibaret olan yetmedi kurulamaya içimdeki özlemin nemini kapanırcasına her gün batımı bir sayfa gözlerimi çeviririm duvarlara nefes almak neden zorlaşır ki böyle birden bire yok sa bendemi yastığımın heryeri hala ıslak kurumamış belliki dünden kalan gecede düğüm atılmışçasına boğazımdaki iliğe nefesimin titrediğini hissetmek avuçlarımı yaslayarak duvarların o her gece alaylı bakışlarına ağlamak işte değişemedi yüreğim sen gittiğinden beri mahzun böyle fırtınaya dart olmuş gemi gibi alabora üzerine alabora oldum işte hertaraf kapkaranlık ne gece lambaları bir ışık veriyor nede gözlerim görüyor saksılardaki çiçekler okadar şikayetçiki benden yapma daha kaç can yakacan diye böyle biliyorum yarınki sabahta kandıracak beni göstermeyecek güneş gözlerime fabrikaya giden işçi kızlar yine beni bekleyecek bir başka günaydın dermişim meğer bir şiir okutacaklar yine otobüs durağında geç kalacaklar yine işe salkım salkım meyva verdi bu yüreğe senin kalbindeki kan pırtıları dönülmez bir yol tutuldu aşka dair yeminli sevgililere taze bahar lazım gül kokuları olmalı sarılan binlerce kalplerde gönül koydum senden sonra anaya babaya eşe dosta kardeşe kış soğuğu dudaklarımdan dökülen her bir hece ellerim cebimde yürüdüğüm zamanlardaki saçlarımdan pabucuma düşen damla gözlerimi kapatan sonbahar yağmurundaki o sert sert CANA CANIMA vuran darbe ıslandığımız sahil o candan öte balıkçılar etrafta dolaşan oyun oynayan kediler karşı şeritteki demirden salıncak boylu boyunca heryer bizimdi işte kaç durakta durguğunu bile sayardım şu kalabalık minübüsün sana gelmek için ne güzellikleri görürdüm aynı şekilde dönerdim işte şimdi her geldiğimde sokağın bir kenarından bakıyorum o cama perdesi hafiften bir kıpırdasa diye koşarım dimi sana deli gibi bağıra çağıra işte döndü derim değilmi beklerim camının önünde zile bile basmadan beklerim çünki bilirim izlersin beni ayakta beklerken o heyecanımı görmek hoş ederdi seni deli çocuk derdin değilmi seviyorum seni derdin değilmi kendince bir süredir okadar çok giydimki o sevdiğin gömleği üzerime sonra diğerini giydim bir süre hepsini severdin sen çünki şimdi okadar çok eminimki gittiğine hiç birini giymiyorum ey aşk sal buşehiri yak artık allahın seversen baştan başa ama insanlara zarar verme sevenlere zarar verme limana küsmüş kayıkların zamanı dolmuş hücrelerin haznesi tükenen gaz lambası gibiyim kısık gözlerim güneşe karşı vermeyin bana vermeyin bana vermeyin yeter artık döktüğüm yüreğimin pamuksu dokunuşlarını yumuşasın kalbim dökülüyor kır çiçekleri üzerime yavaş yavaş görüyorum ruhum hssediyor geleceğim zaman bana göre çok yakın hayat bu en fazlası eşit belki senin bir gününe tenefüs saatindeyiz şuan sadece ders başlamadı keyifler şimdilik gazoz simit ve poğaça yemekte bir görsem tel tel saçlarını dokunsam ellerine gözlerinde kaybolsam bıraktığın yerde gittiğin trenin kara dumanını bekliyorum ben belki rayları eskidir rahat değildir koltuğu camlarından soğukta alıyordur olsun isterse üstü tamamamen açık olsun beni sana getirsinde