| Gunaydin arkadaslar | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Gunaydin arkadaslar Paz Mart 04, 2007 5:34 am | |
| Akadaslar bu bolume gelen arkaslarimin bir sonrakine selam verebilir hatirini sorabilir ..
Hatta dusuncelerini yaza bilir Kucuk bir selemlasma ve hatir sorma yeri diyelim simdiden tskler... Umarim begenirsiniz Saygilar...
...LaLe...
Bir sevda masali _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
melek Süper Üye
| Konu: Geri: Gunaydin arkadaslar Paz Mart 04, 2007 10:53 am | |
| SELAMLAR...TÜM MASAL DİYARI DOST YÜREKLERE HAYIRLI AKŞAMLAR DİLİYORUM...
LALE CİM HARİKA OLMUŞ ..TEŞEKKÜRLER ..SAYGILAR BİZDEN :cheers: | |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: Gunaydin arkadaslar Paz Mart 04, 2007 10:58 am | |
| istedigin gibiyse sevindim ricam olur canim onemi yok _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
HeRo Misafir
| |
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: Gunaydin arkadaslar Ptsi Mart 05, 2007 3:19 am | |
| Elbete neden olmasin istiyorsan tabiki _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|
| |
melek Süper Üye
| |
| |
Asi Efe Uye
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 45 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 05/03/07
| Konu: Geri: Gunaydin arkadaslar Ptsi Mart 05, 2007 3:47 am | |
| Yagmurlu bir gunden sicacik bir site dostlarina yuregimi isittiniz MERHABA...
EFE | |
|
| |
melek Süper Üye
| Konu: Geri: Gunaydin arkadaslar Salı Mart 06, 2007 12:19 am | |
| YÜREĞİ SICACIK DOSTLARLA YENİ BİR GÜNE YENİDEN , YENİ UMUTLARLA MERHABA ! | |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: Gunaydin arkadaslar Salı Mart 06, 2007 12:25 am | |
| tskler bizede seni her gun yanimizda gordugumuz icinn tsk ediyoruz ve gunaydin diyorum sevgili melek...
...LaLe....
Bir sevda masali _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|
| |
melek Süper Üye
| Konu: Geri: Gunaydin arkadaslar Salı Mart 06, 2007 12:29 am | |
| MASAL DİYARINDAKİ KEYİFLİ GEZİNTİYE SİZLERLE YANYANA , BERABERCE ÇIKMAYA KARAR VERDİM BİR KERE...SONUNA KADAR DA SİZLERLEYİM İNŞALLAH...BENİ DE BU YOLCULUĞA DAHİL ETTİĞİNİZ İÇİN BENTEŞEKKÜR EDERİM LALE CİM.. :cheers: | |
|
| |
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: Gunaydin arkadaslar C.tesi Mayıs 12, 2007 2:16 am | |
| Günaydın arkadaşlar...Herkese güzel bir cumartesi geçirmelerini temenni ediyorum.Esenlik ve saygıyla... |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: Gunaydin arkadaslar C.tesi Mayıs 12, 2007 5:22 am | |
| Sayin gokturkmen beyfendi bu guzel dileklerin icin tsklerimi sunuyorum .. Ve bende tum uyelerimize guzel bir hafta sonu diliyorum .. Sevgiler ..
|
| |
melek Süper Üye
| |
| |
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: Gunaydin arkadaslar Paz Mayıs 27, 2007 10:28 pm | |
| Herkese Günaydınlar...Güzel bir haftaya başlarken,tüm istek ve beklentilerinizin gerçekleşmesi dileğiyle. Esenlikler.. |
|
| |
melek Süper Üye
| |
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: Gunaydin arkadaslar Ptsi Mayıs 28, 2007 12:07 pm | |
| Arkadaslar bu guzel dilekleriniz icin onceliklen tsklerimi sunuyorum ..... Bende sizlere hayirli bir hafta diliyorum ...
Sevgiler...
|
| |
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: Gunaydin arkadaslar C.tesi Haz. 02, 2007 7:36 am | |
| Güzel bir hafta sonu dileğiyle..Esenlikler. |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: Gunaydin arkadaslar C.tesi Haz. 02, 2007 7:39 am | |
| Tskler sizlerede hayirli hafta sonlari sayin Gokturkmen bey _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|
| |
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: Gunaydin arkadaslar Paz Haz. 03, 2007 10:57 pm | |
| Günaydınlar...Pazartesi sendromuna inat,yeni bir haftaya başlarken,herkese güzellik ve esenlikler getirmesi dileğiyle.. Özelinde gününüz,genelinde haftanız güzel başlasın ve geçsin diyorum efendim. Saygılar... |
|
| |
melek Süper Üye
| |
| |
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: Gunaydin arkadaslar C.tesi Haz. 30, 2007 1:49 am | |
| Cumartesi gününüz güzel geçsin.İyi günler dilerim.. |
|
| |
| Gunaydin arkadaslar | |
|