Bir Sevda Masali
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bir Sevda Masali

HOŞGELDİNİZ

Portalli*AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

♥️♥️14 02 2007♥️♥️♥️14022024♥️♥️♥️ Masal Gibi 17 Yil♥️♥️Yil dönümümüz kutlu olsun..♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ♥️♥️♥️♥♥♥️♥️♥♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️Sizinde BiR MaSaLiniZ Olsun Istemezmisiniz?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥""

♥️♥️♥️♥️YONETICI KADROMUZ♥️♥️Admin M@S@L♥️DJ~VOLKAN* DJ*♥️♥️♥️♥️♥DJ:BELALI♥️..

YINE SENSIZIM

3 posters
YazarMesaj
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

YINE SENSIZIM Empty
MesajKonu: YINE SENSIZIM   YINE SENSIZIM I_icon_minitimePerş. Mart 08, 2007 12:52 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yine sensiz bir gune basliyorum icimde yanlizlik buruklugunu tasiyorum gozlerim ufuklarda ve hayalini kuruyorum..
Yine seni istemede dusunuyorum .. Gidisin aylar oldu sanki gozlerini hayal ediyorum ..Bir bahar sabahini bana hatirlatiyor ve seni nekadar cok ozlemisim yuregim acidigini farkediyorum ....

Donusun yok biliyorum.. artik hic gelmeyeceksin bunu kendime yuregime bin kez hatirlatim.. O yuzu ve gozlerini elleri birdaha gormeyecegim biliyorum...
Yinede bu sabah aklimdan geciyorsun nedense iste bilmiyorum dusunmek istemiyorum ..Gozlerim ufukta seni ariyor... Ve bir damla yas suzulurken gozlarimden yanagima hatiralar yine canlandi gozlarimde demeki yuregim hala silememis varligini busbutun benimleymisin hic ayrilmamiscasina yuregimden hic gitmemiscesine yurim gomus seni en derinlerine ve sen hep oradaymisin gimemiscesine iste boyle birtanem sen sevsende sevmesende hala varsin icimde bunu belki hic bir zaman ogrenemiyeceksin ..
Adini anmasam da seni olunceye kadar hic gormesemde sen hep benimle icimce yasiyorsun.... Bunu birkez daha anladimki busabah sen hep yuregimdeymisin hic gitmemisin hep benimle benimyanim daymisin ....
Ve nekadarda cok ozlamisim ve nekadarda hasretmisim hava gibi sugibi muhtacmisim yuregine ..
Ama yokun iste yine koysun yanimda ....

Simdi gozlerimde bir yildiz kadar uzaksin sicakligin yok, usuyorum ellerimi tutan yok sen sizim ...
bu sehrin sokaklari issiz ve sakin karanlik yollar... Ve sen cook uzuk bir yildizsin artik gozlarimde isitamayacak kadar saramayacak kadar ve ben sana muhtacim bir damla su kadar...
yine nefes alamiyorum yuregim sustu hatirladikca ansizin gidisini ..
sana don diyemiyorum bitanem biliyorum.... Ben artik senin icin anlamsizim ama hic olmasa sen gecmis icin hatiralar icin ve bitmiste olsa sevdamiz icin birgun donki son nefesimde gozlerimde hayalin deyil sen olasin sevgilim.....

8 maart 2007

....LaLe...

Bir sevda masali

Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..

!!""Okudugum her Masalda  hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..

Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki  Sana Nokta koyamiyorim

Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..

https://birsevdamasali.yetkin-forum.com
Kaptan
MasaLci
MasaLci

YINE SENSIZIM Empty
MesajKonu: Geri: YINE SENSIZIM   YINE SENSIZIM I_icon_minitimeCuma Mart 09, 2007 9:42 am

Yüregine Saglık Sevgili LaLe Eskiden oldugu gibi simdide Yüreginden gelenleri Tüm Güzelliginle Sunmussun Bizlere Tesekkürler..
http://www.yaraligonlum.com
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

YINE SENSIZIM Empty
MesajKonu: Geri: YINE SENSIZIM   YINE SENSIZIM I_icon_minitimeCuma Mart 09, 2007 12:50 pm

Rice edrim begendigine sevindim..

Bir sevdamasli

Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..

!!""Okudugum her Masalda  hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..

Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki  Sana Nokta koyamiyorim

Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..

https://birsevdamasali.yetkin-forum.com
Romeo
Seruvenci
Seruvenci
Romeo

YINE SENSIZIM Empty
MesajKonu: Geri: YINE SENSIZIM   YINE SENSIZIM I_icon_minitimePerş. Şub. 21, 2008 5:08 pm

cok guzel siiler bunca zaman nerdeydi bu gozelerim siiler
http://www.romemyo.de

YINE SENSIZIM
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sensizim
» Ben Sensizim, Sen Sessizsin!