Bir Sevda Masali
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bir Sevda Masali

HOŞGELDİNİZ

Portalli*AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

♥️♥️14 02 2007♥️♥️♥️14022024♥️♥️♥️ Masal Gibi 17 Yil♥️♥️Yil dönümümüz kutlu olsun..♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ♥️♥️♥️♥♥♥️♥️♥♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️Sizinde BiR MaSaLiniZ Olsun Istemezmisiniz?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥""

♥️♥️♥️♥️YONETICI KADROMUZ♥️♥️Admin M@S@L♥️DJ~VOLKAN* DJ*♥️♥️♥️♥️♥DJ:BELALI♥️..

SENİ SENSİZ YAŞAMAK

2 posters
YazarMesaj
ZAMBAK
Yeni Üye
Yeni Üye

SENİ SENSİZ YAŞAMAK Empty
MesajKonu: SENİ SENSİZ YAŞAMAK   SENİ SENSİZ YAŞAMAK I_icon_minitimeC.tesi Tem. 11, 2009 11:41 pm

SENİ UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA, SENSIZ OLMAYI ASLA OGRENEMEDIM.. CN.
Özlemişiz uzun zamandır adam gibi muhabbetleri! yaşanmadan yaşanmışlığı kalbimizle bütünleştirdiğimizi özledik... hayat ömrümüzden bonkörce harcamaya devam ederken anılar beynimizi deliyor... artık ne ben eski benim nede sen. bir sabahın ayazında don tutup akşam rüzgarında savrulup gitmişiz... heryer sessizliğin çığlığına mahkum, içim yanıyor ama ben söyleyemiyorum; gözyaşlarımı siliyorum sahte tebessümler saçıyorum etrafıma herkes beni mutlu sanıyor... aslında gözlerimden akan yaş değil kan, gönlümde boran... sanki gökyüzünden düşüyorum, düşerken tutunmak için uğraşıyorum merhamet dallarına! elimde adanmışlığın çaputları kalıyor ve ben hızla düşmeye devam ediyorum... hani nerde sığınaklarım? hani tutamaklarım? galiba ben yalanlar denizine düşüyorum ~`ZAMBAK`~ (12.07.2009)
hakan_ates_06
Seruvenci
Seruvenci
hakan_ates_06

SENİ SENSİZ YAŞAMAK Empty
MesajKonu: Geri: SENİ SENSİZ YAŞAMAK   SENİ SENSİZ YAŞAMAK I_icon_minitimePaz Tem. 12, 2009 1:30 am

zambak kardesim gerçekten süper bi deneme yüreğine kalemimne sağlık..........paylasım için tesekkürler...........

HAKAN_ATES
http://www.birsavdamasali.all-forum.net

SENİ SENSİZ YAŞAMAK
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kahrediyor Sensiz Yaşamak...
» seni sensiz seveceğim
» seni sensiz seviyorum...
» ben seni sensiz sevdim
» seni sensiz seveceğim