M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: YAGMURUN KIZI Cuma Tem. 17, 2009 11:56 am | |
| YAGMURUN KIZI yuzunden akan yagmur damlalarindaki suyla dudakta gozlerine bakarken tuzuuuuuuuu o vahssi dudaklarda yasayalimmmm su gibi sirim siklam olurken yagmuru sadece yagmuruuuuuuu birde gok haykirsin deliceeeeeeeee operken seninle haykiran gok gurultusunde,,,aldirmayarak opuslerdeki gizemin bedenimizdeki tuyleri urpetsin hadi gel cok deliyim sana bakarken yagmurun kiziiiiiiiiiiiii 17-07.2009 LaLe _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
hakan_ates_06 Seruvenci
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 35 Nerden : DÜNYADAN Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: YAGMURUN KIZI Cuma Tem. 17, 2009 12:33 pm | |
| canim ablacim süpersin harikasin süer bi paylasim bu sözler yüreğinden geliyor ..................... paylasim için tesekkürler kalemine sağlik ablacim............. | |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: YAGMURUN KIZI C.tesi Tem. 18, 2009 12:53 pm | |
| tskedrim ablacim begendigine sevindim _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
hakan_ates_06 Seruvenci
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 35 Nerden : DÜNYADAN Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: YAGMURUN KIZI C.tesi Tem. 18, 2009 1:43 pm | |
| senle ilgili herseyi beyenirim ablacim bundan süphen olmasin.......... | |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: YAGMURUN KIZI C.tesi Tem. 18, 2009 3:10 pm | |
| tskederim ablacim sagol hep var ol _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|