M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BU YUREK BU BEDENDE Salı Mart 13, 2007 11:21 am | |
| BU YÜREK BU BEDENDE Sen yüreğim de açan ilk goncam ilk tomurcuğum. Yaban gülüm. Son kez gözlerime bakmalıydı gözlerin. O güzel kokunu duymalıydım. İçime kana, kana çekmeliydim seni. Öyle özlüyorum ki. Nefesini, nefesimde deli gibi hissediyorum. Hasretin yakıyor bağrımı ve her gün her saniye en derininden acıyorum.. Biliyorum bir daha ne dönecek ne geleceksin. Bu gidisin dönüsü hiç olmayacak, son kez bak, bak gözlerime uzun olsun. Yaralı yüreğimin Seni nasılda çok sevdiğini göreceksin. Seni unutur muyum bilemiyorum. . Gülüşünü saclarını yüzündeki çizgileri en çokta ellerini unutur muyum? Sanmıyorum. İlk kez bu geçit vermeyen yüreğime girişini kim bilir belki de unuturum. Ağlamayacağım. İnan ardından. Kalbim acı duysa da sana güle, güle diyeceğim. Bu bitmeyecek sandığım sevda bir gün bitecekti Bunu sende bende biliyorduk Ve simdi ayrılık saati yaklaştı sessizce bu limanda bir gemi daha kalktı . Ardından el salıyorum. Bir poyraz yeli gibi Yüreğimize değdi ve geçti gitti. El sallamak kalıyor bana ve sana bir tanem. Yolun acık olsun. Sana hiç bir zaman dargın ve kırığın olmayacağım. Hatıralar aklıma geldikçe, seni hep temiz saf bir yaban gülü gibi hatırlayacağım. Eyer çok daha özlersem! Bu kez de bende bıraktığın resmine bakacağım. Ve sevdanı söylerken gözlerime bakisini anımsayacağım. O içten yüreğini yavaş, yavaş gömeceğim. Sakin sende üzülme hiç üzülme bu ask için gözyaşı bile dökme Bizim sevdamız bitmiş olsa da askımıza gözyaşı değmesin ne olur. Sevda çiçeğim. Seni hep sevdim ve hep de seveceğim. Bu yürek bu beden de ve sen içinde olduğun surece Nerede olursan ol Başka bir aska sevdaya yelken açmış olsan da Ben seni hep seviyor olacağım. Seninde beni çok sevdiğini bileceğim. Güle Güle Sevdiğim.. 13 Mart 2007
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Cuma Nis. 08, 2016 3:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
melek Süper Üye
| |
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: BU YUREK BU BEDENDE Çarş. Mart 14, 2007 4:49 am | |
| tsk ederim canim niyetim kimseyi uzmek deyil sadece hislerim
Seninde oguzel sevgi dolu yuregine saglik canim..
Begendigine sevindim .. _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|