M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BILIRMISIN (ILK SIIRIMDIR) Ptsi Ara. 07, 2009 7:18 am | |
| BILIRMISIN Bilirmişsin nasıl özlenir sensizlik? Yokluğunda çektiğim sancılar. Uyandığım da yanım da görememenin Verdiği o insafsız yalnızlıklar. Ellerimi uzatınca tutmamanın İz bırakan suskunluğu yokluğu. Kalbinde hasretinin acısı Küllenmiş sandığım ıstırabın ve yalnızlığın. Bilirmişsin inadına nasıl sevilir. Ben seni inadına delicesine seviyorum. Sensizliği tıpkı sen varmış cansına yaşıyorum. Uzaklarda bir yerlerde olduğunu Senin de beni düşündüğünü biliyorum. Yüreğim de o bitmeyen sevdanla, Bir gün, bir gün mutlaka Bir gün bitecek bu ayrılığımız. Sensizliğim son bulacak. O karlı dağların ardından biliyorum. Bir gün çıkıp geleceksin. Ve bu yalnızlığıma. Hasretim Yokluğun da çektiğim ıstırabım Son bulacak ve sen geleceksin. Döneceksin, döneceksin. Bitmeyen Sevdamıza biliyorum. 02-17-2007 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|