M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SENSIZ OLMUYOR YAR Salı Ara. 08, 2009 2:33 pm | |
| SENSIZ OLMUYOR YAR Cümlelermiş sus muş yürek bilmem. Güneş mi batmış yoksa havamı kararmış. Yıldızlarımı sönmüş ben, mi kör olmuşum. Anılar mı inciten yoksa ben mi kaçıyorum. Kaybolmuş hatıralar solmuş çiçekler. El çektim tüm sevdalardan. Yüz cevirdim sevgi sözlerinden. Ah etim korktum yalancılardan. Yüreğimi küs be mi küskünüm bilemiyorum. Kırıldım incindim dokunan her elden nefret ettim. Bazen öfkelendim kızdım. Belki de korktum sessizce kaçtım. Zaman geldi bir kösede ağladım. Kapattım kapılarım kilitler taktim. Gözlerimi kaçırdım yalancı oldum. Sustum suskunluklarda boğuldum. Üzüldüm zaman, zaman feryat ettim. Sevdim delice sevdim, yanıldım yıkıldım. Terk edildim, göz yaslarım durmaz oldu. Sustum. Yüreğim sustu. Sonun da hep ben yalnız kaldım. Belki de suç bende sevgiden hep kaçtım. Korktum sustum suskunluklarıma sen dedim. Hatıralarınla konuştum hayalinle avundum. Rüyalarımda bekledim. Sustum, sustum. Simdi gidiyorum. Ardıma bakmadan bir ben bir yüreğim. Hatıralarım kırgınlıklarımla Elveda demeden bir hoş çakkal duymadan. İlk kez sorular sormadan. gidiyorum. Hakini helal et demeden. Son bakisini yüzünün seklini beynime çizmeden Gidiyorum. Sana sonsuz anılar bırakıyorum. Birde sen şakrak gülüşlerimi ve o çok beğendiğin gözlerimi gidiyorum. Sustu dilim sözcükler tükendi sustu yüreğim. Bir tek yanıma mutsuzluklarımı alıyorum. Yine yalnızlıklar denizine merhaba diyorum. Susuyorum gurur mu yapıyorum bilmiyorum. Yine sevdiğimi söyleyemiyorum. Yoksa sevdadan mı kaçıyorum. Onu da bilmiyorum. Adını koyamıyorum. Adımlarım donuk ellerim soğuk mevsim sanki kıs buz tutmuş her bir yanım. Ağır bir tas oturmuş yüreğimin ta en derinine Kilitler takılmış sanki dilime. Duvarlar örülmüş ruhumun orta yerine. Yalnızlık ölüm olmuş, can yoldaşım olmuş. Eğilmiş bas öne Gökyüzü soluk deniz fırtınasız. Ve ben yorgun suskun kimsesiz! Gidiyorum bilinmezlik Denizine. Son cümlem son sözüm son nefesim. Belki de içim de biriktirdiğim son vedam. 08-12-2009
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Ptsi Nis. 04, 2016 1:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SENSIZ OLMUYOR YAR Çarş. Ara. 09, 2009 3:20 am | |
| Şiir çok güsel cok anlamlı ablamm bana sorarsın ki bu şiirden ne cıkardın'' Seviyor ama severkenn bırakıp cekip gitmek istiyor'' Benim düsüncem bu harika ötesi gercekten ablamm eline ,emegine ,yüregine saglık....[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: SENSIZ OLMUYOR YAR Çarş. Ara. 09, 2009 11:08 am | |
| tesekur ederimdamlacim yoruma saglk _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|