f_f Uye
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 44 Nerden : Ötüken Vadisi-'nden Gelip 36° - 42° Kuzey 26° 45° Doğu Meridyenlerinde Bulunan Anayurt'tan Reputation : 0 Kayıt tarihi : 05/12/09
| Konu: Sustur beni anne... Çarş. Ara. 09, 2009 12:44 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sustur ßeni Anne.. İtişip can yakan mutlu olma çabalarımdan sıkıldım Bugün mutsuz kalabilirmiyim anneciğim..! Çocukluğumdaki o kocaman parmaklarına benzemeye başladı parmaklarım Büyüyorum büyüttüğün çocukların gibi sana özeniyorum bende Yüksek sesle ağlamıyorum artık rahatsız olmuyor hiç kimse Giysilerimide kolluyorum, çamur bulaşmıyor üzerlerine Tam istediğin çocuk oldum işte bak Gelip sevmeyecekmisin beni anne Gelip sevmeyecekmisin.. İçtenliğimden başıma geçen en vahim bekalarımı bile soyutladım Bildiğim rahatsız değerlere bürünmüş simaların ta dibindeyim Bitiyorum güneşsiz başlayan bir güne, küçülüyor yüzüm Askıya bıraktığın herşeyini tekrar tekrar yokluyorum Ama bir türlü dinmiyor, geçmiyor, ölmüyor bu hüznüm be anne Olur olmadık herkese ve herşeye sırıtan yüzümü sakladım sana Tutkunu olduğum neyim varsa hepsi sen oldu gitti Şimdi sinirlik işlerime daha çok vakit ayırıyorum Kabuğu kendiliğinden düşecek olan yaramı tazeliyorum, her gün Ona zikrettiğim duygu sadakalarımla beraber yaşıyorum Katlanarak üzerime devrilen susuşlara eşlik ediyorum Etmiyorum.. Anne ben seni seviyorum Anne ben seni seviyorum Anne ben seni seviyorum Biliyormusun anne, olmayışına diz çöküp yalvarıyorum hep "git başımdan n'olur" diye Bak yine özledim seni, bir satıra daha sığdıramam şimdi utanıyorum anne.. alintidir.... | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Sustur beni anne... Çarş. Ara. 09, 2009 12:55 pm | |
| evet cok guzel anlatim neyaparsa yapsin annelerimiz vaz gecilmezlarimizdir onlari her zaman her yerde vaz gecilmez bir sevgiyle seviyoruz tskler _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|