..:DeRTLi:.. Seruvenci
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 44 Nerden : İstanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/12/09
| Konu: UMUT GÖZLERİM... C.tesi Ara. 19, 2009 10:19 am | |
| sus artik ne olur aglama yeter
ben unuttum sende unut gözlerim,
ne ismi aklimda nede gözleri
ben unuttum sende unut gözlerim **************************** degmezmis ugruna döktüðüm yaslara
degmezmis sevmeye asik olmaya
degmezmis ismini bile anmaya
ben unuttum sende unut gözlerim ***************************** bir rüya idi farzet gördüklerimizi
ben unuttum sende unut gözlerim
sevseydi terk edip gidermiydi hiç
ben unuttum sende unut gözlerim *****************************[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: UMUT GÖZLERİM... C.tesi Ara. 19, 2009 3:18 pm | |
| sus artik ne olur aglama yeter
ben unuttum sende unut gözlerim,
ne ismi aklimda nede gözleri
ben unuttum sende unut gözlerim cok guzel bu 4luk bence bir cok sey ifade ediyor emegine saglik _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
..:DeRTLi:.. Seruvenci
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 44 Nerden : İstanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/12/09
| Konu: Unut gözlerim C.tesi Ara. 19, 2009 3:22 pm | |
| Üç Sene Önce bi Frum sitesinde Paylasmistim gecen Bunlari Buldum Bulduguma Sevindim Sizin gibi Arkadaslarimda Okusun İstedim Rica Ederim Arkadasim Benim İçin bir Zevk Sizlerle Paylasmak... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: UMUT GÖZLERİM... C.tesi Ara. 19, 2009 3:24 pm | |
| tskedriz bulup getirdiniz icin en azindan bizlerde okumus olduk hepsi ayri arti guzel paylasimlar bazen yorum yapmakta zorlaniyorum sagolun:")) _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|