..:DeRTLi:.. Seruvenci
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 44 Nerden : İstanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/12/09
| Konu: ANLATMAM DERDİMİ DERTSİZ İNSANA.... C.tesi Ara. 19, 2009 11:26 am | |
| Anlatamam derdimi dertsiz insana Derd çekmeyen dert kıymetin bilemez Derdim bana derman imiş bilmedim Hiçbir zaman gül dikensiz olamaz
Gülü yetiştirir dikenli çalı Arı her çiçekten yapıyor balı Kişi sabır ile bulur kemali Sabretmeyen maksudunu bulamaz
Ah çeker aşıklar aglar zarınan Yüce daglar şöhret bulmuş karınan Çaglar deli gönül ırmaklarınan Aðlar aglar göz yaşların silemez
sahin günler geçti ömür Biter oldu Döküldü yapragım güllerim soldu Gemi yükün aldı gam ilen doldu Harekete kimse mani olamaz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: ANLATMAM DERDİMİ DERTSİZ İNSANA.... C.tesi Ara. 19, 2009 3:01 pm | |
| yuregini sirlere harika aktariyorsunuz tskler _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
..:DeRTLi:.. Seruvenci
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 44 Nerden : İstanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/12/09
| Konu: Tskrler C.tesi Ara. 19, 2009 3:41 pm | |
| Tskrler Arkadasim Begendiginiz İçin Bu Şiir Benim İçin Çok anlamlı Çok Sey Tasiyor ... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: ANLATMAM DERDİMİ DERTSİZ İNSANA.... C.tesi Ara. 19, 2009 3:44 pm | |
| him anliyorum bazi siirler insana ozeldir :"(( _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|