M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: YIL DONUMU ANISINA Paz Şub. 14, 2010 4:46 pm | |
| YIL DONUMU ANISINA Bugun yine sensizligimin uzun gecmisine bakiyorum.. Nekadar zaman gecti kimbilir artik saymiyorum .. Ne gunler ne aylar nede senelerin onemi var .. icimi acitan yasanmisliklarin oykusunun yil donumu bu .. her yeni yilla birlikte yuregime saplanan sizinin yemin .. sana doktugum goz yasinin imzasi .. milyonlarca kisinin en mutlu gunu bugun .. bir ben yanlizligin sensizligin hasretiylen susuyorum..
oysa ben bu gunu senin omuzuna dayadigim basimla gecirmeyi ne cok istemistim gecmisin karanlik duvarlari ardinda gizlemeye calistigim kara bir gun bugun .. yillara ragmen her yeni yil donumde karalar giyinen yuregim kap kara yil donumu... senden bana kalan .. uzgunum sevgili .. her defasinda bir umitle bekledim ..belkide adina bekleyis dememeli yilarin ardina sigriramadigim bir sevda masalinin sayfalariydu bu
Belkide sukunluklarimin kalemi..
umutsuzluklarimin tukenmislerimin istemeden dokulen goz yaslarin tukusu olmusti yer yeni yil yine kaybedislerin acisini cokmustu yuregime bu sabah bir kere daha sizlamisti sarhos geceleremin mehtabi kadehimdeki sarabin kan kirmizisi olmustu yuregim ..
sigaramdan derin bir nefes olmustu gecen yilar ..
adini unutugum sevgiliye belkide son cumlelerdi murekkebim bir damla yasin isyaniydi yil donumu
kalemimin son cirpinisi ve bedenimin son acisi canimin can yongasi gecmisin puslu duvarlari ...
Ve ben utanir hale geldim sevgili ..
suskun dudaklarimin son sozcugu demekten
bekleyislerimin husrani bu yil donumu .. Biliyorum geri donmeyeceksin donsende ben o eski beni olmayacagim ..
deli yuregime sozcukler az geliyor sen sizlik sigmiyor seni anmadan gecemeyen yuregimin kara yas gunu bugun .. ben sustum sevgili yuregim konusuyor
kizma gucenme "ne olur .. en mutlu gununde uzmelmek bana yakisir goz yasi dokmek benim hakim sen yetrki mutlu ol ..
bu benim yasim bu benim yeminim bu benim yil donum ..
yarali yuregimin kara gunu ,kutlu olsun sevgili ..
her yeni yilda son bir umitle son bir payrak duserken hazanli yuregime savrulurken gecmisin en yuksek daglari ardina sen mutlulukla gulumse
ve yuregim seni tozlu raflar adina kapatirken .. yeni yilda
ucyuz atmis bes gunluk birsayfanin yapraklarini sensizlige cevirmeye hazirlaniyor ..
Gozlerim suskun feryadim bosuna aglamak faydasiz ... artik ne masaldaki prens var nede perenses Ve elimde kadehim radyoda eski bir ask sarkisi sana kaldiriyorum gecenin huznunde son birkere daha hayalin karsimda sesiz bakislarin suskun yuzundeki tebesum vakit hayli gec ve ben yine sensiz sevgililer gunune iciyorum.. her yudumda yuregim buruk her bekleyiste her itigin yanlizlikta ve sensizligin seferineee .iciyorum . Bukadar yurekten sevmesini bilemezsin... yil donumun kutlu olsun mazideki sevgili ... 14-02-2010 LaLe
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|