M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BU YANLIZLIGIN OYKUSU C.tesi Nis. 10, 2010 10:57 am | |
| BU YANLIZLIGIN OYKUSU Vazgecilmez yanlizligimla yine yuregimin cikmazlariylan savasiyorum ..
icimi acitan yanlizligimin yuregimin dili oldugu saatlerdeyim dusunceler dertler oylesine sarmiski bedenimi , alevler icinde yandigini goruyorum ... butun yollar daralmis butun cikmazlar sanki beni bulmus.... Kader vurmus diyorlar ya, sillesini acimasizca... Kalabaliklar icinde yanliz mutsuz yorgun ve kimsesiz anlarimi yasiyorum... cumleler dugumlenir olmus bogazima ... En agir ickinin bile tadini almaz olmusum.. .. Rezil sefalet suskunluklar yasiyorum .. Nedendir bilinmez icimdeki bu kin nefret , bu yetimlik.. Arasira parmaklarim ucundaki sigaramdan cikan dumanin etkisiyle yasaran goz pinarlarim hatirlatir goz yasini .. Icime cektigim her nefeste ciglik cigliga kaykirislarim beynime vuran yanlizligimi ... Bogazimda biriken cumlelerin tutsagi olmus kor kuyularda canim yanar casina aci cektigim farkindayim ... Boylesine icimi acitan neydi?? dusuncelerimdeki karamsar gecelerin aynasiymis suskunluklarim ... Bir bedelmis benim kisi yasanmisliklara inat kapildigim korkularin mutsuzluklari bedelimi bu.. Ne mutlulugun adini bilirim nede rengini tanirim .. ne gulumseyislerim ictendir nedekah kah kahkam icten bakislarim her dayim tedirgindir.... son soz her zamanki gibi yuregimindir.. Bitiremedigim yanlizklarin adidir .. dort duvar kaplamis her bir yanimi, ardi sira sessizcigliklarin batagi gecelerim.. Belkide ardim sira surukledigim cam kiriklarim.... Yoksa yuregimde bir yelkenlinin nazli nazli okyanusta gezisimi , yok yokk hafiften kiyiya vuran yetimligimin simge olusumu bedenime .. Her gunesin bir batisi her yagmurun bir durusu vardir derler .. Benimkisi isyanin dalgalara donusudur ... Sensizligin caresizligin adidir .. Yada arayislarimda ,ki yenilgim.. Belkide beni sana getiren rotanin tersine donusudur.. Bilmiyorum.. Bir yol ayrimidaki noktalardan her dafasinda yanliz yollara cikislarimdir...?
Alip basimi cekip gitmek belkide yanlizligin en kuyru karanliklardinda bogulmak belkide boguldugum yanlizliklarin icinde sosuzluga demir atmak...ve butun dusuncelerimden ebediyen kurtulmak, belki en guzeli bu ...
Hic Kimseye kizgin deyilim hic kimseyi suclamiyorum .. Biliyoru kader dedikleri olsa gerek.. Degismez yazim anlimdaki mutsuzluk damgasi her gun biraz daha ucuruma savuruken beni , temsil ettigim sevda turkulerine veda edisim susturuyor dudaklarimi .. yuregimdeki firtinalarin bedeli yanlizligim ..., Deli bir nehir gibi cagladikca yol almaya calisan kaderimin beyaz sayfalarimi bunlar .. bir mutsuzluk gemisin son limanda demir alisimi yoksa .. son durak son yolcu yuregim sonsuzluga sususu benim . Yavas ,yavas parmaklarimin yoruldugunu anlatirken kalemin ...,kifayetsiz sozcuklerin anlamsiz kaldigini yaziyordum, beyaz sayfalara... Yuregimin matemidir bu satirlar .. Yada yasanmisliklarin yansimasidir bu prangalar Aglamiyor aglamak,ta istemiyorum ..biliyorumki bir damla goz yasina degmez bu vaz gecilmez yasli dunya ..
artik gulmeyi unutum kah kaha atan dudaklar coktan sustu.. bir yol,ki uzun inece tukenmeden yorulmadan belkilerlen ilerlemeye calistigim bittisin oykusu... bu benim son satirlarim .. Yoruldum Mutlugulu aramaktan... Yoruldum bir tebesume inanmaktan... Yoruldum yalanlara gonul vermekten... Yoruldum her dafasinda yenilmekten ..Yoruldum, Yoruldumm.. Yoruldum kendimden ,Yoruldum yasamaktannn.. Oylesine bir yorgunluki yuregim agir geliyor bedenime, cektigim acilarin her zeresinde binlerce ignrlrr saklaniyor yuregim en derinine Biktim usandim her parcami diya atmaktan ...
Yorgun bedenim aciz beni tasimaktan .. sonsuzluk uykusu goz kapaklarimda Simdi gitme vakti ... Eyy hayat son bir ic cekis son sana son beduamdir son kahredisim olsun sana .. Elbet bir gun seninlede hasabimiz olacak .. Birak simdi son suzluk ruyasina yanlizliklarimla gomuleyim bu son nefes bu benim yanlizligim bu benim cirpinisim..Bu son nefesimdir sana duyyyy.... Duy,ki kaybetiklerimin bedeli neymis sende gor ... Dusmanim diye ad taktigin yanlizliklarin prensessini.. Ne,hoscakal gecerli nede intikamlar Bu yolda .. Al iste istedigin bir can senin olsun ..senin olsun dunyaa.. Yalanlar uzerine kurulu bu duzende yasamak haram olsun... Hoscakal yanlizligimin batik gemisi... HOSCAKAL... 10-04-2010 LaLe _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|