M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: yazık ettin... Ptsi Nis. 19, 2010 12:29 pm | |
| kendini kendine bile ait hissetmiyorsun... aslına bakarsan söyleyecek hiçbir şeyin de yok... boğazına düğümlenenler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yarım yamalak cümlelerin sadece kimliksizliğinin onayına yarıyor... yazık ettin... geridönüşsüz kararlarının yıprattığı gece uykuların[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yüzleşmelerden uzak "keşke"lerin kuşattığı günah çıkarışlarından başka da bir şey değil... ama cesaretin olmadı bunları söylemeye... ne kendine ne de seni sevdiğini söyleyenlere...
bir tek umudun var : o da A Ş K... ama o ilkin dürüstlük isteyen bir şey... sonra da sorumluluk ve güven... belki bu kadar bencil olmasan sahip olabilirsin... ama "doymaz hastalıklar"ın seni öyle "hafif"leştiriyor ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevginin ağırlığını taşıman elbette zor olacaktı...
korkuların ve kendinden kaçışların; seni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] günden güne doğal bölüşümün güzelliğinden koparıp[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "tutunarak yaşama"nın hoyrat ellerine atıyor g ö r m ü y o r s u n...
"kimseler beni anlamadı" diyorsun; oysa karşındakilere sunabildiğin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ortaya koyabildiğin bir "ben"in bile yok...
"yeni başlangıçları"nın da sadece ve sadece pişmanlıklarını sorgulamanın ertelemesi olduğunu kabullenmek istemiyorsun...
yazık ettin aşka... dostluğa... umuda... çürük birer diş gibi kaldı dudaklarında... ödünç bir gül gibi... _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|