M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BIR BASIMA C.tesi Haz. 19, 2010 5:21 pm | |
| BIR BASIMA Yine düştüm yollara uçsuz bucaksız aşılmaz Bir başıma alınyazım kaderimse arkadaşım. Bir de yüreğimdeki kırgınlıklarım. Ardıma bakmaya cesaretim hiç yok. Çoktan öğrendim git demeden gitmeleri. Hırpalanmayı ezilmeyi kaçmayı! Yine yalnız yine tek başıma kalmayı Aklımda ara sıra bir sen kaldın maziden Ne hafızamda geçmişten eser Nede yüreğimde sevda kırıntısı. Bomboş bir ben, birde içimde yanan ateş Gidiyorum bir başıma. Neler yasatır hayat bana kaç kere daha yıkılırım bilemiyorum. Belki de bu yol beni sona götürür Her yanım sessizlik her yanım sensizlik Yürek dersen sus pus olmuş. Kalmamış gözde bir damla yaşı. Aklim firari bedenimim sizim, sizim. Gidiyorum bir başıma. Ne ardım sıra kosanım olacak Nede bir su verenim. Alıştım gitmelere Bitmek bilmez tırmanışlar savaşlar. Dönüsü yok vedalar çok gidiyorum bir başıma. Gelen vurmuş giden vurmuş üstüne birde yar vurmuş. Feryadım susmuş Vedaların aklımda kalmış. Kaçıyorum bu şehirden birde senden. 20-06-2010
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|