M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: GECMISTE KALDI SIMDI O Perş. Tem. 15, 2010 5:14 am | |
| [bazı akşamlar başımı pencereye dayar uzayıp giden ucu bucağı görünmeyen yollara bakar uzak çok uzaklara dalar gider gözlerim. geceler geceler boyu ağladığım geçmişime yaşamak zorunda kaldığım bahtı kara kaderime Özlediğim çok özlediğim dillere destan aşkıma geçmişte çok geçmişimde kaldı şimdi o... sevgiyle içten bir bakışına ömrümü verdiğim bir tatlı sözüne gençliğimi adadığım bir gülüşü için hayatın tüm acılarına sevgiyle sarıldığım yollarına dalımda filizlenen gülleri serdiğim sevdiğim çok sevdiğim deliler gibi sevdiğim geçmişte çok geçmişimde kaldı şimdi o..... adını gökyüzüne yıldızlarla yazdığım saçının her bir teline ömrümden bir yıl adadığım Ömrümden koparıp sevgiyle yaşamına uladığım geçmişte çok geçmişimde kaldı şimdi o....... bir *****n çocuğunun yolunu gözler gibi hasretle yollarını gözlediğim kapıdan attığı her adıma kurbanlar adadığım sesini her duyuşumda kendimi semalarda bulduğum geçmişimde çok geçmişimde kaldı şimdi o...... kalbime koyduğum aşkıyla destanlar yazdığım sevdası uğruna hayatımı yoluna koyduğum beni yaradana tapar gibi taptığım aşkım geçmişimde çok geçmişimde kaldı şimdi o.... küçük mutluluklarınım can damarı minik tebessümlerimin güç kaynağı küçük kalbime sımayan büyük aşk deryası geçmişimde çok geçmişimde kaldı şimdi o.... aşkını ömrüme sığdıramadığım İki tane gülüne gençliğini adadığım acı sonu karşısında bağrıma taşlar bastığım geçmişimde çok geçmişimde kaldı şimdi o..... _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|