Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: SEVGI NEYDI ? SEVGI EMEKTI Perş. Ocak 06, 2011 8:22 am | |
| SEVGI NEYDI ? SEVGI EMEKTI ELIMI UZATSAM BENIMLE GELIRMI? ELINI TUTTUM SICACIKTI[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] YÜREGI ELINDE GIBI SENINIM ISTE ALIP GÖTÜRSENE BENI
Beklenen gelmez..Bekleyen boşa bekler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hava kararır [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zaman geçer[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kapanır yavaş yavaş kepenkler… Beklenen yine gelmez..Bekleyen yine bekler. Yıldızlar gömülür karanlığa..Ay batar mavi sonsuzluğa.. Gün doğar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güneş parlar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Cıvıl cıvıl olur sokaklar... Beklenen yine gelmez Bekleyen yine bekler. Gün değişir ay değişir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Mevsim değişir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yıl değişir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Saçlardaki renk[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gözlerdeki ahenk değişir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ve… BİR GÜN DÜN….
| |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: SEVGI NEYDI ? SEVGI EMEKTI Perş. Ocak 06, 2011 2:52 pm | |
| SEVGI NEYDI ? SEVGI EMEKTI ELIMI UZATSAM BENIMLE GELIRMI? ELINI TUTTUM SICACIKTI[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] YÜREGI ELINDE GIBI SENINIM ISTE ALIP GÖTÜRSENE BENI bu cumleleri her duydugumda yuregimin ici sizlar nedense ve her defasinda filmini baktigimda dusunurum .. gercekten sevgi sadece kelimelerdemidir yada sevgi emek midir eyer emekse demeki gunumuzde sadece suslu puslu cumleler ardina sigdirilmis basit sevgi leri yasiyoruz .. cokgoru soz bencede sevgi emek ister yurek ister .. sevgili dostum uzun zamandir ortalarda yoktu geri donusun ve paylastigin konularin muhtesem .. her zamanki gibi supersin ... emegine yuregine saglik tskedrim paylasimlarin icin .. _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|