M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Kovdum Kendimi Yüreğinden Çarş. Ocak 12, 2011 1:47 am | |
| Kovdum Kendimi Yüreğinden
Sevdanın denizlerinde rotasız bir gemiydim Sana yolculuğa çıkmadan önce Bütün aşklarımı, acılarımı sevinçlerimi bir kenara koyup Azıksız birtek yüreğimle baş koymuştum bu yola Yolum uzundu, karmaşıktı ve tehlikeliydi Tüm bunları biliyor, bile bile lades dercesine İstiyordum bu sefere çıkmayı Senin yanında olmak, sesini duymak için Sarfettiğim bu çaba öylesine güzeldi ki Bir gün ışığın göründü uzaktan, işte ordaydın Arkamda bıraktığım bir nokta olarak kalmış Sen önümde büyüyordun gülen gözlerinle beni çağırıyordun Önce ellerini tuttum, sonra gözlerine daldım Senden aşk dilerken, sen gerçekleri sundun önüme Sevdalarımı sorguladın, rüyalarımı benden geri aldın Bu fırtınalı denizlerde sana duyduğum ihtiyaç Senin yüreğimi tokatlayan sevdan beni isyankar etti Düşünemiyordum artık, geri dönülmez bir yola girdiğimi biliyor Ancak bu yolda her pahasına yürümeye karar vermiştim Kırgınlıklarımızla, hasretimizin koynundaki acıyla Geceler boyu başbaşa kaldık, sorular sorduk kendimize ]Nereden başlarsak orada bitirdik bir çıkış yolu bulamadık
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|