M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Tükendi kelimeler... Paz Mayıs 15, 2011 8:51 am | |
| Sevgi kelimeleri süslemiyor artık gönül sayfamı Ya da özlem içindeki sensiz gözyaşlarım Akıntılı bir nehire dönüşmüyor artık senin için... Hayır! Seni unuttuğumdan değil Ya da sevmediğimden... Sadece Tükendi kelimeler...
Sesin gelmez oldu artık yüreğime, Özlemin ulaşmıyor yalnızlık mabedime, Sen unuttun diye beni Artık dönüşmüyor kelimeler birer şiire... Tükendi kelimeler... Artık anlatamaz oldular sevgimi, Yan yana dizilemiyorlar senin için...
Sadece Uçuşur oldular karmaşık fikirler gibi, Sevgimin o umutsuz semalarında En yükseklerde, ulaşılmazcasına....
Tükendi kelimeler, Sana, sevgine ve sessizliğine dair olanlar. Sustu kelimeler, Sessizliğin en derini yaşatır oldular. Tükenmeyen kelimeler ise hep aynı nakarat. Tek bir dize oluyor özlem denizimde, Dudaklarımdan dökülürcesine bir çağlayan gibi, Çaresizliğimi süpürürcesine esen yel gibi, Hep aynı dizelerde Tükenmeyen o aynı kelimelerle Son buluyor isyanım _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|