M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BaKıŞLaRı SeN OLaN Salı Mayıs 17, 2011 1:33 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]BaKıŞLaRı SeN OLaN[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yeni bir dünya kur bana gözlerinde Sorularla cevapları düşman olmayan birbine Bir zaman ayarla mümkünse Varsın yine inanışlar yenilsin Yeter ki zaman hep seni göstersin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ayrılık saçlarımı tel tel okşuyorsa Ve ben gözyaşlarıma sarılıp sarılıp ağlamıyorsam Şafağın kızıllığından süzülen ışıklar Nasırlaşan kalbime vurup orada parlıyorsa Sanma ki içim acımıyor biriciğim Kelimelerden dağılan kırgınlıklar saplandı kalbime Susuyorum...Yüreğimden akan kanlar dinsin diye[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gidişlere sırtını dayadı aşklar Kirpiklerime saklandı gözyaşlarım Vedaya kinleri var, akamıyorlar... Buruk vakti boynunu eğiyorda Yalvarıyor dili olmasa da sevdaya Gönüller ayrılık volkanında hararetlenmesin diye Sabaha tutunan yalnız bir çiğ tanesi titrerken gül yaprağında Bülbülleri yok olmuş, baharı kaybolmuş sevgiler gibi Çaresiz ve tarumar...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hani her yüreğin bir yarası vardır ya Ömrünce unutmaya yüzü tutmadığı Gecede kabus, gündüzde hançer Dağlanan vicdanlar dayanamayınca Acıyla pişmanlıklara gömerlerde kendilerini Bir daha sevemezler ya Sen, sen sev biriciğim Ama bu sefer sakın kırma, sakın yıkma
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tavuskuşu kanadına simgelenmiş gururu Bembeyaz pamuklara sarda incinmesin Ayrılık ateşini yakta üşümesin Değer miydi bir damla ilham için Bin defa aşkı hırpalamaya Kirpiklerime saklandı gözyaşlarım Vedaya kinleri var, AKAMIYORLAR...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bakışları sen olan Yeni bir dünya kur bana gözlerinde Sorularla cevapları düşman olmayan birbirine Mümkünse bir zaman ayarla Varsın yine inanışlar yenilsin Yeterki zaman hep seni göstersin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]An geldiğinde Kapım elvedaya çalındığında İçimden seni yaşamın kollarına dökmek gelmiyorsa Ve ağlıyamıyorsam Ben bu zamanın avuttuğu çocuk olayım..... -alıntı- _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: BaKıŞLaRı SeN OLaN Salı Mayıs 17, 2011 1:37 pm | |
| YaLNıZ SeNi DeR YüReĞiM...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Seni yalnız seni der yüreğim Yalnız seni yalnız seni yalnız seni Günümde gecemde nice tutkularım Seni der yalnız seni yalnız seni Bir ışık dileği şavklanır karanlıklarda Derininden derininden seslenir bilincin Yalnız seni der yalnız seni yalnız seniNasıl çarparsavargücüyle karayel Durgunluğa suskunluğuson diye Öyle çarpar aşkına başkaldırışım Öyle çarpar öyle ses verir acılı : Yalnız seni der yalnız seni yalnız seni yalnız...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|