M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Aklım sende Paz Ekim 09, 2011 11:46 am | |
| Aklım sende çok oldu taramayalı aynanın saçlarını yol aşılmaz dağlardan su söndürülmez volkanlardan geçti
bazen kendimden vazgeçtim bazen de her şeyden mevsim mevsim dönüp ardıma bakmadan
yar yer yar beni yer yer yarılarak yokluklarında her hevesim kendi nefesini boğdu kendi gırtlağında düşlerimle içine düştüğüm her gecenin sensiz kollarında
aklım bende olmaktan ziyade sendeydi haberin olmasa da her umudum sende doğmuştu dünyamın ilk şafağıyla beraber
sen bir peri gibi uyuyordun hep ben nöbetlerdeyken gecemin üstünde ki büyük yıldızın üstünde kulağında bana karşı söylenmiş bütün sözler küpeydi Ama kulağının içinde sana dediklerim ve henüz demediklerim bütün tahminlerini tutup büyütürken kendi ateşini yaktı her şeye karşı
her şeyin sırası sendeydi
bana gelmek için attığın her adımda Bütün yollar sellere kapılmış sefil köprüler gibi çürük dişler ve düşler gibi düşüyordu peş peşe yakamadığın ateşte
bütün üşümeler kuş gibi konunca saçlarımıza aynalarımız ya çalınmış ya kırılmıştı güpegündüz yaşayabilmek tek sevinçti kollarımıza alamadığımız yıllar yollarını boranlar kollarımızı alıp giderken
Eros’un ereksiyonu Ares’in okları Apollon’un lirli şarkıları artık bir Posedion kasırgası Zeus’u kurban etme ani gelmiş sanki Era’nın ve Atena’nın gözleri önünde bu gece yarısı
gir güzelim gir koynuma Bu hayat hiçbir tapınak istemez
Yaşar Doğan / _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|