M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Pes ettim artık Perş. Ocak 12, 2012 3:02 pm | |
| Pes ettim artık Izdıraplarıma son veriyorum Ne arayacağım , nede soracağım seni Adını unutup , yüzünü ellerimin arasından sileceğim Rengin olmayacak , sesin ve sen olmayacaksın bitanem
Sevgilerimi yaktım , titrek mum ışığında Erittim yalnızlığımı son çarem de Ne geçmişi , nede bugünü hatırlamayacağım İstediğim sessizlik senden
Sevgimi yaktım artık titrek mum ışığında Eridi ellerimin arasında hatıralar Ve kalbimin buzlarını erittim belki İs çöktü odama , kokusu değişti tenimin , arzuları da Yokluğunla uçuştu perden soğuk kış çağrısında Odamın ortasında bir hüzün , hep kalmasından korktuğum Renkleri soldu duvarların , karanlık çökünce odama Uzun mu sürecek bu kederli hava Mahcub kederli ve adını sayıklayarak
Bir ben kaldım odada yalnız birde karanlık İstemedim ki bunları , yaşamak mı hayır Tanık karanlıktır , yanlız ve özlem dolu kalbime Aşkının gücü bu bitanem , sonunda elde ettiğim yokluk Nereye baksam ne düşünsem sen varsın En güzel düşlerim , şimdi acı veriyor bana Matem havasında mı yaşanacak bu ömrüm
Varlığına , gelişine yalvarıyorum Ellerimde olsa , avuçlarımın içinde olsa yüzün
Hasretle kucaklayabilsem tekrar seni... Eski günlere inat tekrar ısıtsak kalplerimizi Pazar kahvaltılarının tekrarlasak örneğin
Sevgi sözcüklerini ardı ardına sıralasak yine Ellerimiz buluşurmu tekrar istekle Ve adını duyduğumda titrermi tekrar içim En güzel saatlerimi tutsak etmeden anılara Caymasak sözlerimizden tüm zorluklara rağmen Ezberlediğim herşeyi unutsam da Geleceğin günü beklesem sabırla İşte söylüyorum tekrar ve tekrar Merakla geleceğin günü bekliyorum
Seni çok seviyorum _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|